Szagtalan macskaalom (beszélgetés)
Az Aldis alom semmi. Kategóriájában jó csak.
Tigerino szilikonos macskaalom virág illattal...legjobb. :)
Egyszerűbb ivartalaníttatni. Neki sem jó, hogy menne, de korlátozva van. Egyszerűbb mindenkinek ha a macska minden nap normális.
Bár lehet spriccelés szempontjávól mindegy, hisz már megszokta.
:D
Vicces és perverz egyben.
Gondolom te élvezted jobban.
Nincs összehasonlítási alapom:)
Első cicc, büdi a kakija, fogalmam sincs, hogy ez a normális kaka szag-e? A kakit mindennap kiszedem, viszont az alomnak iszonyatos pisi szaga van. Napi teljes alomcsere nem igazán pénztárcabarát megoldás
Budget almot veszek a spárban, minden nap a termést, pisit kakit kiszedem belőle, és utántöltöm. Nincs szaga, de a Picike viszonylag fiatal nem beteges jószaág.Jó a szimatunk éreznénk, ha lenne szaga , de nincs.
De a spriccelése kiüldöz a világból , attól mentsen meg az isten mindenkit.
P. Különben egykemacska és nagyon foglalkoztatja az alom, a zsák is, miben friss alom van, állandóan belerak mindent, cipőket ruhákat üvegeket zacskókat, erről nem tudjuk leszoktatni.
Lehet kapni, macskalom illatosítót is.
Valamint érdemes műanyagot tenni a dobozba is, arra az almot, ha annyira büdi, ne kelljen havonta újat venni.
Ennek a nősténynek nem kellett még vennem tálcabélelőt sem, a büdi kandúrnak viszont igen.
Én nem érzem, és a vadászkutya orrú férj sem.
Babapúder vagy citrom illatút veszek.
Addig szagtalan az alom, amíg nem végzik el benne a dolgukat. Oké, ez csak egy vérszívó megjegyzés volt. A macskától is függ.A kandúrok produktuma büdősebb, de volt szerencsétlenségem egy borzalmasan büdöset produkáéó kandúrhoz.
Megörököltem egy ivartalanított Maine Coon kandúrt. Ha az kakilt, bekönnyeztem. Naponta 2x cseréltem bármilyen almot, mert annyire büdösödött a vizelete is.
Most at első nőstény cicám van, 2 hetente szoktam az almot cserélni, mert mások szerint sem büdös, nincs szaga. Biolux 10 kg-os almot használok neki. A kakit kidobom és kész.
További ajánlott fórumok:
- Büdös cipőt mivel lehet tartósan szagtalanítani?
- Tud valaki tuti módszert a mosógép szagtalanításához/illatosításához?
- 5 kilónyi normál macskaalom mennyi ideig tart ki 1 macska esetén?
- Fehér darabos (!) de szagtalan folyás. Nem ég nem szúr nem viszket. Mi lehet ez?
- Hűtő szagtalanítása ezüstkolloiddal hogyan? Vagy más ötlet rá?
- Műbőr csizma szagtalanítása