Hűtő szagtalanítása ezüstkolloiddal hogyan? Vagy más ötlet rá? (beszélgetős fórum)
Kinek van ideje ezzel bajlódni? Nekem ennél sokkal drágább az időm.
Olyan ez, mint a mosogatógép: ha azért nem venné senki, mert esetleg elromolhat, mekkora butaság lenne! Milyen sok pénzt és főleg időt (!) lehet vele megspórolni!
Ezt hogy érted?
SOk éve üzemelő, no frost rendszerű hűtőszekrényem van, soha, semmilyen baja nem volt.
Nálam is szódabikarbóna van egy kis tálkában a hűtőben. Tényleg működik.
Kimosni a hűtő belsejét szerintem se használj vegyszert. Nem való oda, ahol élelmiszert tárolsz. Ecetes vízzel kell áttörölni.
nem ragad. Jó, tiszta illat lesz tőle.
Én pl. sok minden takaritani is szódabikarbónával takaritok. Sok esetben citrom vagy ecettel.
Nem hiába tesznek citromos adalékot sok tisztitószerhez.
Hát ez az én mindig dobozokban teszel be mindent.
Majd ez a szódabikarbónát kipróbálom, mert elég sokan írtátok.
Köszi a válaszokat.
Takarítsd ki, majd semmit ne tégy bele lezáratlanul és akkor nem lesz szag, ami terjeng.
Egyébként a szódabikarbóna tényleg szagtalanít.
Javaslom beszerezni különféle méretű, zárható műanyag dobozokat, nem egy tétel és számos helyen kaphatóak. Így rend és friss illat lesz a hűtődben mindig.
Én is szódabikarbónát és félbevágott citrommal.
A gyógyszertárban 20 dkg. 60 Ft
Szódabikarbóna + citromlé = áttörölni vele.
Kiváló.
A hűtőbe semmi vegyszer. Nem eleget eszel amugy is?
Szia én egyszer azt hallottam,hogy hűtő szagtalanítására nagyon jó módszer,ha kis tálkában őrletlen kávét teszel be.
Nem próbáltam még,nekem elég szokott lenni,ha konyhai flóraszeptel hetente áttakarítom.
Ma olvastam, hogy az ezüstkolloid a hűtő szagtalanítására is kiváló, de sajnos azt nem írta a cikk, hogy hogyan....kimosni vele, vagy beletenni esetleg egy kis tálban vagy rongyon vagy nemtom.
Ha valaki tudja megírhatná.
Vagy ha van más jól bevált hűtőszagtalanítási tippetek azt is szívesen venném.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalataitok vannak az Ezüstkolloidról?
- Büdös cipőt mivel lehet tartósan szagtalanítani?
- Covid ellen ezüstkolloid és Solumium?
- Tud valaki tuti módszert a mosógép szagtalanításához/illatosításához?
- Mire jó az ezüstkolloid?
- Fehér darabos (!) de szagtalan folyás. Nem ég nem szúr nem viszket. Mi lehet ez?