Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Szabolcsi csirkemell recept

Szabolcsi csirkemell recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Szabolcsi csirkemell hozzávalói:
60 dkg csirkemellfilé,
4 db savanykás alma,
2 ek. olívaolaj,
2 ek. citromlé,
só,
őrölt fehér bors


A Szabolcsi csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük,kiverjük,sóval,őrölt borssal megszórjuk.Négy nagyobb darab fóliát olajjal megkenünk.Mindegyikre fél almát rakunk cikkekre vágva,beborítjuk hússzelettel,majd szintén egy fél,cikkekre vágott almát teszünk rá.Kevés citromlével meglocsolva gondosan becsomagoljuk,és faszénparázsba süllyesztve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A szabolcsi csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook