Szabás varrás (beszélgetés)
Elkezdtem tegnap kötni. Hogy mi sül ki belőle azt nem tudom , mert még csak tanulom , valahol el kell indulni! :D
Mihamarabbi javulást , remélem nincs nagy baj! :)
Sziasztok !
Most eltűnök ,mert holnap kórházba megyek ...
Legyetek ügyesek :))) Majd jelentkezem!
Addig is legyen mindenkinek nagyon szép és jó napja:)))
Kevés az időm , de szerintem ma holnap befejezem! :)
Jó hosszú határidőt szabtál magadnak Te is! :)))
Szürke nyomott rózsa mintával!A nyárra bizti kész lesz!:)
Ügyi vagy! :) Milyen lesz? Én közben más projektbe kezdtem... talán majd hétvégén újra előkerül. :)
Szép napot mindenkinek! A felsőm félig kész már csak össze kéne varrni a maradékot!Kíváncsi leszek mi sül ki belőle!Szabad kézzel rajzoltam a szabás mintát , már úgy értem , hogy nem gyári a szabásminta , Én alkottam!:)
Nincs gyakorlatom és elegem is van, de kész kell, hogy legyen! :(
Van némi gyakorlatod?
Mert ha igen akkor felesleges ...
Talán a hátára kötött fekete kendőszerű a jellemző. Vagy tévedek?
Mindenesetre sok sikert:)))
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Nekem ma ki kell szabnom és meg kell varrnom egy varázsló ruhát! Hogy kezdjek a szabáshoz?? Először valami papírból vágjak szabásmintát?
Sziasztok !
sajnos ízületes vagyok ,ezért most nem tudok varrni. Olvasni ,és írni azért fogok:)))
Ügyeskedjetek!
Tudom tudom , de sajna kevés az időm is! Sok a meló itthon és a meló helyen is!
ha a kezdeti felelmen sikerul atlepni megolvad a jeg es aztan lehet tanulgatni.. :p
hat varrtam 1 bluzt decemberben. :D az elso! ha gondolod feltoltok 1 kepet. (majd szolj) :D nem volt nehez. 1 masik bluz utan szabtam ki talalomra mert egyebkent nem ertek hozza. :D az anyag nyulik igy egyszerubb volt. :D es kesz dolgokat alakitok at. egyelore ennyi. nah meg varrtam 2 taskat es 1 penztarcat. :D
Na Én mára elmondhatom , hogy varrtam! Kabátot stoppoltam! :D Párom alszik mert éjszaka hajnal kettőkor havat dúrni ment , így a géppel nem zöröghetek! De szabni azt lehet! :D
Meglesz! Én már azt hittem elmentél , mert meguntál minket! :) De örülök , hogy ez nem így lett! :D (A hasmarsot leszámítva)
Sziasztok !
Has mars tartott távol:(((
Tényleg ha valaki csinált valamit kérem szépen tegye fel hadd gyönyörködjünk:)))
Melegíts csak egyszer úgyis elkészül! A nyár és a tavasz is még messze van addig van még nadrág szezon! :D
Szia! Ezzel Én is így vagyok!:)
Mit varrsz? Mesélj! :)
Én is felrajzolom gyorsan a szoknya szabásmintáját. Egyszerű kis szűk szabású, térd feletti szoknya lesz... (ha minden jól megy :))), még mindig csak a bemelegítésnél tartok. :)
el sem hiszem h mar van batorsagom elovenni a varrogepet :D sokaig feltem tole :D de mar tanulgatok varrni :D hurra :D
Szóval go meló! Holnap találkozunk! :)
... majd hétvégén fotózom.
Jó éjt Neked is! :)
Én szerencsére megállom és csak olyat hozok el amit át tudok alakítani , vagy már alapból tetszik! :) Rakhatnál fel képeket , majd és Én is rakom majd a naplómba! Jó éjt
... én nem vagyok ügyes turiban... régen még bementem egyszer-kétszer, sikerült mindig vacakokat vennem, amit aztán később semmire nem használtam, így leszoktam róla.
További ajánlott fórumok: