Szabadtéri esküvőt szeretnék, Budapesten. Tudnátok mondani néhány helyszínt? (beszélgetés)
végülis ez teljesen jo szerintem, ez az a fajta menu amit mindenki szeret, és ezen nincs mit elrontani és nem bonyolult...
ital is van benne?welcome drink vagy valami?
Elég jókat! Sok finom kaja van...
Mondjuk itt a hagyományos esküvős...
I.MENÜ
ÚJHÁZI TYÚKHÚSLEVES, TORMA + PARADICSOM MÁRTÁS
VEGYESTÁL
RÁNTOTT SZELET
GÖDÖLLŐI TÖLTÖTT CSIRKE
NATÚR SZELET
GOMBAFEJ RÁNTVA, TARTÁR MÁRTÁS
HASÁBBURGONYA, RIZS
VEGYES SALÁTA
ÉJFÉLKOR: TÖLTÖTT KÁPOSZTA 6.200.-Ft/fő
hát én is régóta álmodozom erről, én majd a Savoyait szeretném, ha eljon a pillanat...
végulis akkor sok helyen tudtok sporolni, ez jo...
György-Villa sem rossz kérj toluk is ajánlatot...
és milyen menüt ajánl a Savoya
Lehet ott lesz. Találtam még egyet: György Villa... Az sem rossz! Kb 7 kiló lenne a Savoyai... Legalább a torta ingyen lesz:) Anyum hugának a férje cukrász!! Olyan gyönyörű remekeket csinál:) Egyszer kaptam tőle egy tortát szülinapomra, rajta egy virágcsokor... Cukorból volt megformázva, színes volt...Azt hittem, hogy műanyag:) Legjobb cimbim fotós, sok esküvőt csinál... Van egy zenekar akiket régóta ismerek, szóval ezeken talán tudok spórolni...
Várom már nagyon, persze!!! Főleg, mert 16 éves korom óta erről álmodozom!
Köszi!
Megnézem gyorsan a többit is:)
Max bérelünk egy buszt:)))) A meghívóra meg ráírjuk, hogy LESZ MENYASSZONYTÁNC:))))
Zichy-Hadik kastély, Seregélyes
Károlyi kastély,
Barabás Villa,
Almásy Kastélyhotel,
most hirtelen ennyi jutott eszembe, de szerintem muszály egy kicsit elmozdulni Budapestrol ahhoz, hogy szép helyen és kastélyban legyen... nekem a Savoyai Kastély tetszik a legjobban, meg az Almásy, én bizti, hogy a kettő közül valamelyikben fogom tartani az enyémet :D
az tök, akkor már a bébid tudja vinni a gyűrűket. akár::))
Én sajna nem tudok neked segíteni, nem Pesten lakunk.
köszi:) csak jövőre... a templomi a Szent István Bazilikában lesz:) Fotós megvan, zenekar vita kérdése, ruhám megvan... Illetve tudom melyik lesz, majd még igazítani kell:) Viszont ugye a helyszín hiányzik... :((
2010. 06.19. a nagy nap:)
nem is tudtam, hogy esküvőre készültök?????????????
gratu:)
Sziasztok!
Azért lenne szükségem segítségre, mert külföldön élek, így kissé nehézkes rátalálni a megfelelő helyszínre. Ajánlatokat már kértem az interneten... 120 fős esküvőnk lenne... Szeretném egy kastély vagy villa kertjében tartani... Valami ötlet??
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- 50 fő részére Budapesten, esküvő utáni vacsora megrendezésére helyszínt ajánlanál?
- Ajánlanátok 11 éves lánynak születésnapi helyszínt Budapesten?
- Milyen szabadtéri programok lesznek most hétvégén Budapesten?
- Ajánlanátok Budapest környékén olyan helyszínt ahol polgári esküvőt tudnánk tartani?
- Tudja valaki hol lesz Budapesten ingyenes szabadtéri program? Utcabál?