50 fő részére Budapesten, esküvő utáni vacsora megrendezésére helyszínt ajánlanál? (tudásbázis)
Szia!
Nekünk 8 éve a 16. kerületi Hotel Viki-ben volt. Mi is beleszaladtunk jópár irreális elképzelésbe (11-kor véget kell vetni a bulinak és hasonlók), szinte az utolsó pillanatban találtuk. Meg voltunk velük elégedve, az áraik sem voltak horribilisek.
Bocsànat, csak nem voltam netközelben.
Még nincs hely, de nagyon köszi a tippeket . Megmutatom az emberemnek is. :) kistarcsa jól lehet.. Innen zuglòbòl az nincs is messze... A trófeàsoknàl voltam, de hagyjuk a fura kikötèseiket.. (Pl zene csak hallkan ha nem zavarja a vendégeket, ès ha lejàrt a z időintervallum akkor botrànyos felàrak)
Sziasztok!
Tapasztalatok alapján szeretnék tippeket kérni tőletek arra, hogy hol lehetne kb. 50 fős esküvő utáni vacsorás bulit tartani. Elsősorban éttermekre, vendéglőkre vonatkozó tippeket szeretnék, mivel nem nagy bulihuligán a banda... :)
Közép árkategóriásra gondoltam, ahol jó volt a kaja, a kiszolgálás és megfizethető volt mindez..
Előre is kösz! :)
További ajánlott fórumok:
- Kardiológust keresek Budapesten, ajánlanál?
- Szabadtéri esküvőt szeretnék, Budapesten. Tudnátok mondani néhány helyszínt?
- Teljes fogsor készítéséhez ajánlanál orvost Budapesten vagy Szegeden?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- Férfi gyermekpszichológust keresek Budapesten, ajánlanál?
- Ajánlanátok 11 éves lánynak születésnapi helyszínt Budapesten?