Kardiológust keresek Budapesten, ajánlanál? (tudásbázis)
Itt kérj időpontot és a feltételeket is meg tudják mondani.Ha az nem jön össze,jó ötlet a magánrendelés,műteni úgysem tud ott,tehát átkerülsz a Klinikára
Oké, akkor ez nem dirigálás volt, bár kijelentette, hogy innentől kezdve ő dirigál nekem.
Tehát, ha pl. bejelentkezek a Városmajorba online és ők fogadnak (ez van kiírva a honlapjukra, hogy bárhonnan), akkor arra a körzetitől kapok majd beutalót.
Részéről gondolom ez nem dirigálás, hanem minden körzetesítva van. Gondolom te, vagy a betegséged kezelése odatartozik körzrtileg.
Viszont, ha van egy szakorvos, akivel megbeszéled, hogy ő fogad ott, ahol dolgozik, akkor a beutaló orvosnak jelzed, hogy te hozzámész.
Akkor az orvos, majd azt fogja ráírni T.Kollága..intézmény! Kérem betegem szíves ellátását.........
Amíg nem tudsz konkrét orvost, kórházat, aki fogadna, a körzetes orvosod oda fog küldeni, amit neki a szabályzat engedélyez.
Nekik is vannak feletteseik, akik megszablyák kit hova utalhatnak tovább.
Na ez az gáz. Mert az idős kardiológus kijelentette, hogy ide megyek és kész. Biztos mert most ő dirigál.
Egyáltalán nem biztos, hogy a körzeti orvos ír egy ilyet, de persze ha nem, azért ennél finomabb stílusban reagálja le.
Én nagyon tudom ajánlani,de neked kell dönteni.Honvédot nem ismerem,a Kardiológiai Intézetbe nem megyek semmiképpen.Természetesen kinek mi jött be,tuti nem egy ember fordítva gondolja.
Szerintem a kerületi orvos nyom kevesebbet,a Honvédban (és a többi említett helyen),a szükséges vizsgálatokat meg tudják csinálni (UH,CT,terheléses EKG...)
3 hét kórház,6 hetes és (talán) 3 hónapos kontroll.Utána fél éves kontrollok,azt gondolom 2-3 alkalommal mentem hamarabb,mert inkább megmutatom,ne legyen probléma-pl kiugrott a vérnyomásom.
Én a Határőr u-ra járok CT és UH kontrollra,az a Klinikához tartozik.
További ajánlott fórumok:
- Teljes fogsor készítéséhez ajánlanál orvost Budapesten vagy Szegeden?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- Férfi gyermekpszichológust keresek Budapesten, ajánlanál?
- Keresek Budapesten olyan fotóst, aki jó gyerek, ill. családi fotókat készít megfizethető áron, ajánlanál?
- Jó fodrászt keresek Budapesten, ajánlanál? (részlett kommentben)
- Ajánlanál kardiológust Budapesten, lehetőleg olyat, aki homeopata vagy természetgyógyász is?