Szabadságon vagyok, ilyenkor nem iszom kávét. Szándékosan... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
6. tien (válaszként erre: 2. - Epresturmix)
2022. nov. 25. 00:00
Egy ír kávéval én is elpepecselgetnék😉
Szeretem,finom.
5. sanyinak (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 24. 19:52
Meg azt mégiscsak a munkahely fizeti. 😁
4. dfc04c70e4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 24. 14:36
Jó pihenést! Élvezd a szabadság minden percét! 🙂
Kellenek az ilyen napok.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Epresturmix)
2022. nov. 24. 14:01
Régebben a törzshelyemen mindig tejszínhabbal kaptam, fahéjjal a tetején 😋 a hely megszűnt már, de a szokást újrakezdhetném 🤭 ma a kajával bíbelődtem jobban. Közben a párom meglepetésén pepecseltem 🧘♀️ a tennivalós listán már szinte mindenhol ✅️ délután könyv olvasás + film, egy jó illatgyertya mellett📖
2. Epresturmix
2022. nov. 24. 13:28
Ahh de jók ezek a napok! 🥰
Azért én kávé nélkül nem szoktam lenni az ilyen napokon sem. Nekem az kell! Ilyenkor amikor van időm, szívesen pepecselek mindenféle kávéval, meg kipróbálok újakat, kreálok magamnak különlegességeket. :)
2022. nov. 24. 13:28
További ajánlott fórumok:
- A GYED alatt felgyülemlett szabadságokból kiváltható-e néhány nap, attól függetlenül, hogy jelenleg még GYES-en vagyok?
- Más is elfárad így év vége felé? Jó egy kis szabadság ilyenkor?
- Júniusra várom az első gyermekemet. Leszázalékolt vagyok, de részmunkaidőben dolgozom. Járna betegszabadság az én esetemben?
- Gyed után visszamennék a mukahelyemre. Jelenleg szabadságon vagyok. Jár a fizetésemelés?
- Szeptemberben letelik a gyesem, kb mennyi szabadság járhat nekem? 34 éves vagyok és két gyermekem van?
- Májusban lejár a gyesem, de még egy évet itthon maradok, a három év szabadságát ilyenkor kifizetik?