Svéd gombasaláta II. recept
45 perc
A Svéd gombasaláta II. hozzávalói:
50 dkg gomba,
1 dl olaj,
5 dkg hagyma,
citrom,
2 g paprika
őrölt bors,
babérlevél,
kakukkfű,
1 dkg paprikakrém,
5 dkg paradicsompüré,
só.
A Svéd gombasaláta II. elkészítési módja:
Az olajban megpiritom a hagymát, hozzáadom a felszeletelt gombát és megpárolom. Megszórom paprikával, elkeverem, paradicsompürével, paprikakrémmel, citromlével, babérlevéllel, sóval, őrölt borssal és kakukkfűvel fűszerezem és tovább párolom. Ha túl sűrű lenne, vízzel higítom. A babérlevelet és a kakukkfűszárakat kiveszem. Salátaleveleken citromkarikával és keménytojáskarikákkal körítem.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 298dc77b34, 2007. dec. 3. 17:32
A svéd gombasaláta ii. elkészítési módja és hozzávalói.