Svájci munka, élet? Akik éltek már ott vagy voltak Svájcban, tapasztalat? (beszélgetés)
Sziasztok
Érdeklödni szeretnék hogy 4 éve dolgozok kint svájcba és most végleg haza szeretnék menni és az lenne a kérdésem hogy tudnám kiveni a pension kassábol a pénzemet amit havonta levonak a fizetésemböl mert ugy tudom ki lehet venni.
mik a feltételek hozzá??
köszönöm a választ
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy kell Bernbe egyéni vállalkozást elindítani?Mi kell hozzá?Hol kell bejelenteni?Minden segítséget,információt,tapasztalatot nagyon köszönök.
Nemetül JOL beszelö szakkepzett apolonöknek, apoloknak tudok esetleg allasügyben segiteni. Belgyogyaszat, sebeszet, intensivosztaly....
Üdv. RaKriszta
Sziasztok!
Szeptemberben szeretnék munkát keresni Svájcban! raktáros soför, vagy vendeglátásban! Dolgoztam több Évet Németországban es Ausztriában mind a kettö helyröl van ajnlolevelem! Beszelek nemetül! Olyan weboldalakat keresek amin ilyen jellegü munkák vannak? Vagy egyszerü munkák, lehet nehez fizikai munka,épitö ipar is! Ha esetleg valaki tud szállásokrol informáciot mennyire nehez találni, vagy weboldalt azt is szivssen fogadom!
Tiszteletem!!
20 éves gipszkartonozási tapasztalattal ,4 fővel
munkát keresek vállalkozásban Svájcban.
Saját szerszámmal ,és autóval, német nyelvtudással rendelkezem.
Sziasztok!
Én egy 33éves srác vagyok. svájcban munkát keresek. szakmám ács-tetőfedő,bádogos,gipszkartonos, de bármilyen más munka is szóba jöhetne. glattburgban ismerőseimnél szállás biztosított lenne.
Ha valaki tudna valamit ajánlani akkor annak segítségét előre is megköszönöm :)
Sziasztok!
Én egy 27 éves srác vagyok és a barátnőmmel munkát keresünk Svájcban!
Nekem táncsport és fitness edzői képesítésem van, barátnőm pedig spanyol szakos tanár.
Természetesen más munka is szóba jöhet.
Ha valaki tud nekünk ebben segíteni akkor kérem írjon!
Előre is köszönöm! :)
Köthetsz biztosítást aminek a neve Rechtschutz.
Remélem jól írtam?
Sziasztok!
Volt már vlaki olyan helyzetben,hogy problémája volt a munkaadójával ,fizetéssel kapcsolatos gondok,munkaszerződéses gondok????Tudja valaki hol lehet bejelenteni????Svájc,Zürich kantonban???Köszi a segítséget.
Több megoldás is létezik. Lehetsz egyéni vállalkozó is, valamint alapíthatsz céget is. Zürich kantonban tudok neked segíteni, mint itt született svájci-magyar, aki 20 éve könyvelőként dolgozik. Teljes körű cégalapítás, könyvelés, bérszámfejtés, adóbevallás, hivatalos ügyek intézése.
Azonban a német nyelv hiányában nem fogsz boldogulni, csak a magasabban képzettek beszélnek angolul, ők sem szívesen, mert szégyellik, ha nem tudnak perfectül.
Sziasztok!
Mi van azokkal akik ott szeretnének vállalkozni, mint pl lehetek e magam főnöke egy kiadó üzlethelyiségbe ha van tőke az induláshoz?
Vagy bármi más, mondjuk csinálok egy festő mázoló céget és akár magyar munkásokat foglalkoztatnék.
Ezzel kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata vagy magával ezeknek a megvalósíthatóságával?
Semmi kép nem szeretnék megfelelni főnököknek, ezért csak is az üzlet jöhet szóba.
Előre is köszi a választ!
Sziasztok!
Tartózkodási engedélyt szeretnék igényelni Zürichben, van érvényes munkaszerződésem is, csak nem tudom hol kell. Tudnátok ebben segíteni? Nekem kell igényelnem, vagy a munkáltatómnak? Személyesen vagy interneten is el lehet intézni? Köszönöm a segítséget előre is!
Sziasztok!
Egyedülálló,fiatal motivált személy vagyok aki
Basel és környékén szeretne munkát találni!
Bármilyen munka megfelelne.
Sok minden-hez értek is szerelés,rakodás,vezetés,takaritás..
Közlekedést környéket ismerem.
Szoval ha valaki szeretne és tudna segiteni az biztos nem bánná meg a többit email-en.
gabor.kode@hotmail.ch
További ajánlott fórumok:
- Hazaköltözzek Magyarországra vagy maradjak Svájcban?
- Munka Svájcban! Lehetetlen?
- Mennyi Svájcban a családi pótlék?
- Olyanokat keresek akik elhelyezkedtek munkanélküli alatt, és visszaigényelték a fennmaradó összeget
- Van magyar nőgyógyász Svájcban, azon belül is Lausanne környékén?
- Az OKJ-s bizonyítványt elfogadják-e Svájcban?