Svájci kukoricafőzelék recept




1 doboz kukoricakonzerv
fél kg paradicsom
2 db sárgarépa
csipetnyi cukor
1 tk. vaj
1 tk só
2 ek. liszt
2 dl tejszín
A Svájci kukoricafőzelék elkészítési módja:
A sárgarépát megtisztítottam és fedő alatt pároltam a vajon. A paradicsomot kockákra vágtam, majd a sárgarépához adtam. Megszórtam a liszttel és belekevertem a tejszínt. Hozzáadtam a kukoricát, a fűszereket és lassú tűzön felfőztem. tetszőleges feltéttel kínálhatjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. nov. 24. 19:02
A svájci kukoricafőzelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.