Kapros, juhtúrós galuska recept
35 perc
Zsírszegény
A Kapros, juhtúrós galuska hozzávalói:
3 db tojás
10 dkg juhtúró
30 dkg liszt
fél csokor kapor
1 ek. vaj
1 ek. só
A Kapros, juhtúrós galuska elkészítési módja:
A felvert tojásokhoz hozzáadtam a burgonyanyomón áttört juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgoztam a liszttel. Kevés vízzel, szokásos sűrűségű galuskatésztát készítettem. Lobogó sós vízben kifőztem, leszűrtem és a vajon átforrósítottam. Köretként, szaftos főételhez tálaltam.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. nov. 23. 16:55
A kapros, juhtúrós galuska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.