Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Kapros, juhtúrós galuska recept

Kapros, juhtúrós galuska recept

Elkészítési idő 35 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Kapros, juhtúrós galuska hozzávalói:
3 db tojás
10 dkg juhtúró
30 dkg liszt
fél csokor kapor
1 ek. vaj
1 ek. só


A Kapros, juhtúrós galuska elkészítési módja:
A felvert tojásokhoz hozzáadtam a burgonyanyomón áttört juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgoztam a liszttel. Kevés vízzel, szokásos sűrűségű galuskatésztát készítettem. Lobogó sós vízben kifőztem, leszűrtem és a vajon átforrósítottam. Köretként, szaftos főételhez tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Köretek receptjei


A kapros, juhtúrós galuska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook