Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő
Régi fórum, de jó lenne feléleszteni...
Én most odavagyok a nemeskövekért.Akit érdekel még ,írjon...
Jóvanna. Lehet anyázni. szeretem :D
Mártonka nem olvasta az adatlapom.. :) szeretem ha utálnak :D
"Én a központozást sosem szerettem használni."
Akkor miért csodálkozol, ha félreértik, amit írsz?
"szóval hogy ÉRTSD is végre"
Már elmagyaráztad, megértettem.
tudod.. a kacsa meg a víz..
a kacsa nem tud úszni evidens hogy a víz a hülye... XDDDDD
Én a központozást sosem szerettem használni. nem is tervezem hosszú távon sem.
én nem vagyok szabályok közé szorítható. :D
az hogy te minden pontot kiraksz az egyéni szoc probléma :)
szóval hogy ÉRTSD is végre
az általam említett >>placebo<< nem hivatalosan az,,,,,,,,,, csak bizniszből kerül piacra
Nyelvtanóráról (egy szóban) inkább ne beszéljünk, mivel a mondatodban a vesszőket és egyéb írásjeleket képtelen vagy kirakni. De mindegy, ezekért nem szólok, mert nem tartoznak a tárgyhoz.
Azt írtad, hogy:
"az általam említett >>placebo<< nem hivatalosan az csak bizniszből kerül piacra"
Ne engem hibáztass, ha nem tudsz rendesen fogalmazni, és nem rakod ki a vesszőt, záró-, gondolatjelet stb.-t.
Cica...
tényleg még gyerek vagy (adatlap szerin 22.. ha az nem igaz akkor kamu van erről nem tehetek. megtévesztő infó)
Nem írtam olyat hogy nem hivatalosan kerül piacra.. ezért írtam hogy értelmező olvasás...
nem sértegetlek én ilyen vagyok. sajnálom ha túl szenzitív vagy szerény személyéhez :)
Milyen ember vagyok? azt inkább ne akard tudni.
"és nem.. nem hiszem hogy ez a három kategória van"
Azért kérdeztem vissza, mert nem volt egyértelmű. Nem szükséges sértegetned.
"És látszik hogy ifjú naiv lelked nem venné be hogy vannak bizony felnőtt bácsik, nénik akik a pénz miatt engedélyeznek ezt azt és még sorolhatnám :)"
Én semmi ezzel ellentétest nem írtam, árnyékboxolsz. A te állításod az volt, hogy bizonyos gyógyszerek nem hivatalosan kerülnek piacra. Erre az az adekvát reakció, hogy megmondom (finomabb szavakkal), hogy hülyeséget írsz, mivel egy szer kizárólag hivatalos úton válhat gyógyszerré.
Az engedélyeztetésnél nem igazán lehet megcsinálni, hogy kétes bizonyíték alapján vagy bizonyíték híján engedélyezik, ez túl gyorsan kiderül, mivel a szakirodalom bárki számára hozzáférhető.
Hatástanulmányok mindig kellenek, azok viszont nem biztos, hogy minden esetben korrektek.
"nem baj.. még gyerek vagy. majd felnősz ;)"
Már megint miért sértegetsz? Milyen ember vagy te? Ha nem vagy képes normális vitára, inkább ne írj semmit, de tartózkodj ezektől a sértő megnyilvánulásoktól! Főleg, hogy neked sincs fogalmad arról, hogy lesz valami gyógyszer.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legerősebb érzés ami most benned van?
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Tudnátok nekem kifejezetten stresszoldásra gyereknek szedhető vitamin készítményeket? 8 éves gyereknek
- Hatékony stresszoldás, kinek mi vált be?
- Mi a legerősebb altató, ami vény nélkül kapható?