Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Spárgatál recept

Spárgatál recept

A Spárgatál hozzávalói:
1 kg fehér vagy zöld spárga
12 dkg vaj
2 dl tejföl
6-8 evőkanál zsemlemorzsa
só, őrölt fehérbors, kakukkfű, rozmaring
1 késhegynyi szódabikarbóna, 2 kockacukor


A Spárgatál elkészítési módja:
A spárgát meghámozzuk, sós, szódabikarbónás, cukros vízben megfőzzük. Lecsurgatjuk, majd kivajazott tűzálló tálba fektetjük. Vajon halványsárgára pirítjuk a zsemlemorzsát és a spárgára terítjük. Megsózzuk, a fűszerekből 1-1 késhegynyivel ízesítjük. Rálocsoljuk a tejfölt, és sütőben átforrósítjuk.

Rozskenyeret kínáljunk hozzá.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A spárgatál elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook