Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Fogas borhabbal recept

Fogas borhabbal recept

A Fogas borhabbal hozzávalói:
60 dkg fogasfilé
2 csokor zöldhagyma
2 dl száraz fehérbor
1 citrom leve
5 dkg vaj
só, bors


A Fogas borhabbal elkészítési módja:
A fogasfilét 4 szeletre vágjuk, megsózzuk. 3 dkg vajat megforrósítunk, s megsütjük benne a halszeleteket. A maradék vajon üvegesre pároljuk a karikákra vágott zöldhagymát, amit sóval, borssal ízesítünk. Habüstben kikeverjük a tojássárgáját a fehérborral. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, s gőz fölött habosra keverjük. A halat leöntjük a mártással és a párolt hagymával körítjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A fogas borhabbal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook