Spárgás sertésmáj recept
A Spárgás sertésmáj hozzávalói:60dk sertésmáj
4dk vaj
2gerezd fokhagyma
30dk zöld spárga
30dk fehér spárga
1dl száraz fehér bor
petrezselyem,őrölt bors, só.
A Spárgás sertésmáj elkészítési módja:
A májat vágjuk vékony szeletekre, szórjuk meg borssal és zúzott fokhagymával. A vaj felét olvasszuk fel és 4 perc alatt pirítsuk meg benne a májszeleteket. A többi vajban futtassuk meg a meghámozott, nagyobb darabokra vágott spárgákat, és öntsük fel borral. Szórjuk meg sóval, borssal, petrezselyemmel és kb 7 perc alatt pároljuk roppanósra.Ha elkészült, lazán keverjük össze a májjal és forrón tálaljuk,.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. jún. 17. 17:37
A spárgás sertésmáj elkészítési módja és hozzávalói.