Spárgás csirke recept
A Spárgás csirke hozzávalói:30 dkg fehér spárga
1 csirkemell
só, bors
liszt
margarin
rizs
3 dl tejszín
A Spárgás csirke elkészítési módja:
A spárgát megpucolom (feje alatt meghámozom), 2-3 cm-es darabokra vágom, és főni teszem sós, cukros vízben, melybe egy kis darab margarint teszek. A csirkemellet kockákra vágom, és margarinon megpirítom, sózom, borsozom. Majd megszórom kevés liszttel és felöntöm kevergetés mellett a főtt spárga levével. Besűrítem, majd felengedem a tejszínnel és beleteszem a főtt spárgát. 15 percig főzöm, közben elkészítem a rizst és azzal tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. jún. 17. 17:36
A spárgás csirke elkészítési módja és hozzávalói.