Spárgás-mascarponés sült gnocchi recept
A Spárgás-mascarponés sült gnocchi hozzávalói:
50 dkg gnocchi
25 dkg mascarpone
5 dkg gorgonzola
2 db tojás
0.5 csomag zöldspárga
15 dkg zöldborsó
5 dkg vaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 csipet cukor
A Spárgás-mascarponés sült gnocchi elkészítési módja:
Egy evőkanál vajon egy csipet cukorral kevergetve, megpároljuk a kisujjnyi darabokra vágott spárgát a zöldborsóval, kb. 4-5 perc alatt. A tűzről levéve sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a mascarponét, a felvert tojásokat, a morzsolt gorgonzola sajtot, végül a gnocchit is, szükség szerint ízestünk rajta. Ezután egy vajjal kikent piteformába rendezzük, majd 175 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb. 20-25 perc alatt.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2018. máj. 12. 07:30
A spárgás-mascarponés sült gnocchi elkészítési módja és hozzávalói.