Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Spárgás-mascarponés sült gnocchi recept

Spárgás-mascarponés sült gnocchi recept


A Spárgás-mascarponés sült gnocchi hozzávalói:
50 dkg gnocchi
25 dkg mascarpone
5 dkg gorgonzola
2 db tojás
0.5 csomag zöldspárga
15 dkg zöldborsó
5 dkg vaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 csipet cukor


A Spárgás-mascarponés sült gnocchi elkészítési módja:
Egy evőkanál vajon egy csipet cukorral kevergetve, megpároljuk a kisujjnyi darabokra vágott spárgát a zöldborsóval, kb. 4-5 perc alatt. A tűzről levéve sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a mascarponét, a felvert tojásokat, a morzsolt gorgonzola sajtot, végül a gnocchit is, szükség szerint ízestünk rajta. Ezután egy vajjal kikent piteformába rendezzük, majd 175 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb. 20-25 perc alatt.


Kategória: Egytálételek receptjei


A spárgás-mascarponés sült gnocchi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook