Sós szezámmagos perec recept
A Sós szezámmagos perec hozzávalói:Hozzávalók:
50 dkg liszt
1 tojás
1 csomag sütőpor
4-5 evőkanál tejföl
15 dkg zsír
pici cukor
1,5 evőkanál só
10 dkg szezámmag
A Sós szezámmagos perec elkészítési módja:
Hozzávalók: Elkészítés: A hozzávalókat egy tálba tesszük és jól összegyúrjuk. Miután összeállítottuk a tésztát, pár perc pihentetés után 3-4 mm vastagságúra kinyújtjuk, és formázzuk. Megszórjuk szezámmaggal (én nem szoktam megkenni tojással), és 175 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük. Ez a mennyiség 4 tepsit töltött meg.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: CSIPOLINO, 2018. márc. 16. 14:30
A sós szezámmagos perec elkészítési módja és hozzávalói.