Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Sonkás-gombás tészta (Taglietelle rusticana) recept

Sonkás-gombás tészta (Taglietelle rusticana) recept

A Sonkás-gombás tészta (Taglietelle rusticana) hozzávalói:
35 dkg szalagtészta,
15 dkg vargánya,
15 dkg sonka,
2 ek olaj,
2,5 dl tejszín,
frissen őrölt feketebors,



A Sonkás-gombás tészta (Taglietelle rusticana) elkészítési módja:
A gombát megmosom és felszeletelem, a sonkát csíkokra vágom, majd mindkettőt megpárolom az olajban, Sózom, borsozom, végül pedig elkeverem a tejszínnel. A szalagtésztát lobogó forró vízben "al dente" 9 percig főzöm. Szűrőn lecsepegtetem és hideg vízzel leöblítem. Lapostányérokra merem, megöntözöm a sonkás-gombás mártással.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A sonkás-gombás tészta (taglietelle rusticana) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook