Sonkába göngyölt kecskesajt recept

4 főre
4 szelet füstölt sonka
25 dkg kecskesajt (gomolya)
4 szál újhagyma
A Sonkába göngyölt kecskesajt elkészítési módja:
1.A füstölt sonkaszeletekől a zsíros részt levágjuk, apróra vágjuk. 2.A sonka húsos részét kiterítjük, a felénk eső felét sajtszeletekkel borítjuk. 3.A sajtszeletekre egy szál újhagymát fektetünk úgy, hogy két széle éppen túllógjon a sonkán. A maradék újhagymát felkarikázzuk. 4.Felgöngyöljük a sajttal borított sonkaszeleteket, középen az újhagymával, szélét fogpiszkálóval összetüzzük. 5.Serpenyőben kiolvasztjuk a sonkáról levágott zsíros részt. 6.A pörcöt kiemeljük, a sonkatekercseket a zsíron forgatva pirosra sütjük. 7.A pirosra sült sonkatekercseket tálra rakjuk, a maradék zsírban gyorsan megpirítjuk az újhagyma karikákat. 8.Majd a sonkatekercsből kimaradt sajtszeleteket.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. dec. 10. 07:55
A sonkába göngyölt kecskesajt elkészítési módja és hozzávalói.