Soha ne ítélj ismeretlenül (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Soha ne ítélj ismeretlenül
:DDD
Ennyit a fogadalmaidról....
És rólad. :D
Szia!
Megfogadtam, hogy nem válaszolok... de csak neked!
" Légy türelmes, még nem végeztem!"
Arról is írsz cikket, amikor félrelépsz?
Köszönjük szépen!
Nem ítélkezünk. Ha neked ez így jó, akkor élj így. Aki másként gondolja, az másként él.
Gondolom azért írtad meg a cikket, és azért nyitottá hozzá fórumot is, mert kíváncsi vagy a véleményünkre.
Részemről egy ilyen élet, egy ilyen kapcsolat házasság mellet, az nálam nem jön be. Nem az én világom.
Hova kirándulgattok? Az több óra. És miért is?
Nem tanultál semmiből. Most abba tudod hagyni? Nem. Nem lesz jó vége, te is érzed. És mindketten családosok vagytok, gyerekek vannak?
Jól értelmezem, hogy már pár évvel ezelőtt is történt veled hasonló, és az élet megismétli önmagát, vagyis ismét ilyen szituba keveredtél??
Vagy ezt hogyan kell érteni?
Nem olvastam az előző cikket.
Van férfi is nő között barátság, de ez már nem az, te is tudod, szégyelled, ezért titkolod.
A helyedben nagyon gyorsan elkezdeném magamban helyretenni a dolgokat, mielőtt kicsúszik a kezedből az irányítás...
Szerintem nem tanultál a hibádból...
Már most hazudsz a férjednek a kirándulásokról, tehát vélhetően szerinted sem fér ez már bele, de mégis megteszed, akkor?
A fórum címére reagálva, én pl. nem ítélkezem egyáltalán, hiszen mindenkinek a saját dolga, hogy hol és kivel...
Ugrás a teljes írásra: Soha ne ítélj ismeretlenül
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?