Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan? (beszélgetős fórum)
Meg a letiltott szamit is latja a szolgaltato hogy ki az.Neha nehez megszerezni,de meglehet.Nalunk rendorsegi ugy lett belole es mivel a rendorsegnek mindenhez van hozzaferhetosege igy kiderult.
Sok sikert.
Engem ilyen ügyben nem hívnak,mert nem tudok csak ugy lelépni a 2 gyerektől,na meg beteg is vagyok,szal ugra-bugra nincs.Eddig semmiről nem maradtam le,hiába nem érnek el éjszaka,reggel 5kor már elérhető vagyok:)
Másnak lehet szívás,de nekem annó 2 mobilom volt,az egyik a családé a másik a barátoké,igy a barátoké ki volt kapcsolva éjszakára.
Azt csak hiszed!:)
Engem az ügyfeleim/leendő ügyfeleim van amikor hajnalban!! hívnak.
A napokban hajnali 2 órakkor hívott egy barom hogy kiadó lakást keres...no comment:(
Én nem kapcsolhatom ki a céges mobilt éjjszakára-benne van a szerződésben- és sajnos azt tapasztalom hogy nagyon sok tapintatlan ember van!
Nem érdekli őket éjjel van vagy hétvége vagy esetleg vasárnap amikor az ember a családjával lenne...
Nekem nincs üldözési mániám,de nagyon zavaró ha dolgozol,vagy tényleg fontos telefont vársz...
És mondjuk nem hinném,hogy cégek reggel 5kor vagy éjfél után keresnének..akármilyen nyomulósak is!
Nem kell, hogy mindjárt üldözési mániátok legyen, én is jártam így, egy telefonos cég volt, aki mindenféle szolgáltatásokat értékesített (biztosítás, ilyenek), és van valami a központjukkal, felhív, és valami miatt nem kapcsolja az ügyfélszolgálatos kisasszonyt, te hallózol és idegeskedsz, hogy zaklatnak.
Az elmebetegek nem így szórakoznak.
Nálam is ez van,kb 1 hete kezdődött...Annyira durva,mert felveszem, semmit nem szól, és ha én nem rakom le, akkor ő sem magától...
Tegnap kipróbáltam,hogy,nem nyomom ki,kivárom,míg leteszi...Hát nem hiszitek el,25 percig tartotta,úgy hogy egy szót sem szólt...és közben végeztem a dolgom,és végül csak kinyomtam...valami agyhalott, pszicho lehet...
a szolgálató azt mondta, hogy titkosítva van a szám,így nem tud segíteni...:-((((
Ezt nem lehet kideríteni:(
Annó engem is zaklattak és felhivtam a szolgáltatót,aki segitőkészen annyit mondott,azt megtudja mondani én kiket hivtam...hát azt én is tudom.:)
Nem tudsz mit csinálni,tényleg egyszerűbb ha ismeretlen számot vagy rejtett számot nem veszed el,
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?