Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül? (beszélgetés)
Én is ezt tapasztalom.
Frusztráltság.
És a munkahelyi stresszt nem a családon vezeti le.
Pedig választhatna akár egy neki nem tetsző kispárnát is, mint itt belegyalogolni másokba, és boldog mosollyal tovább menni.
Mert itt kiélheti a névtelenségét és arc nélküliségét.
Pszichés eset.
nyugi,engem is cikiztek!
rájöttem kár,idegeskedni.
vannak,ilyen degerenáltak.
Csak az utálatos dolog, ha valaki két felhasználó néven regizett, és egyik fórumon piszkálja a másikat. Gyalázkodik stb.
A másik fórumon meg a másik nevével eljátsza a tündéri hölgyet. Ez a kétszínűség ne továbbja, miért nem meri vállalni egy néven a hozzászólásait?
Az ilyen minősíthetetlen jellem!!!!
Örülök,hogy így látod.
Sajnos a lényeget nem érted,nagyon sajnálom.
Talán nézz szét a fórumcímek között.
De a véleményed merőben más,mint az enyém,így nem óhajtok tovább eszmecserézni veled.
Én az msn illetve a mail címem csak annak adom meg aki arra érdemes, nem adom meg fűnek-fának, ha pedig igen akkor nem csodálkozom ha piszkálnak.Ha pedig mégis akkor nem veszem fel a kesztyűt hanem jó alaposan beleverem a fejem a falba hogy olyannak adtam meg a mail címem, akinek nincs ki a négy kereke, de ezért én vagyok a hibás, érted már?És honnan tudod hogy naplóba is szekálnak?Csak akkor ha te is olvasod.Viszont akkor ne csodálkozz.Én ha valakit utálok, még a nevét is elfelejtem, nemhogy elolvasom a naplóját, és itt szépen vissza is kanyarodok ahhoz, hogy csak azt lehet szekálni aki hagyja magát, vagy maga is olyan mint a másik ember.Egyébként lehet ellene tenni, fogod kitörlöd az msnről, tiltólistára veszed,vagy pedig olvasatlanul törlöd a leveleit.
Amúgy már régebben is jöttél hogy sokan komoly bajra kérnek tanácsot. Nem hinném, akik panaszkodni járnak az csak elenyésző része az itteni embereknek, sokan jönnek ide pusztán csevegni,kikapcsolódni.Hülyeség azt mondani hogy aki idejön annak tuti valami baja van,mert nem igaz
Hogy folytathassa amit elkezdett.
Te mit szólnál,ha éjelente msn-en,mail-ben,naplóban,hozzászólásokban,vagy itt álandóan szekíroznának?
Sok barátság született már a hoxán-amit köszönünk neki-de ami sok-az sok.
Van aki itt komoly panaszra keres megoldást-tanácsot-belekötnek...1x-2x ez o.k.
Na de állandóan?
Szia!
Nem foglalkozol túl sokat ezzel?És honnan tudod hogy ő azért ilyen veled mert te tudsz valmit és irigyel?Mi van ha ő tud rólad valamit és ezért piszkál?De bocsi beleolvastam a naplódba,és azt írod hogy rejtőzködik,és mi van akkor ha más fontosabb dolga is van annál hogy itt a hoxán másokkal folgalkozzon?
Vannak olyanok,akik miatt irígységből szállnak rá-ez lett volna a lényeg,ha nem tudtad az elejét elolvasni,és nem ismered a hátteret.
Na,ez egy ilyen eset.
Nem olvastam vissza, hogy most itt mi a konkrét eset, szóval a téma címére reagálok.
Aki egy kicsit gyengébb vagy esetlenebb, arra mindig van pár ember, aki rászáll, és azt gondolja, néhány másik emberen átgázolva a saját erejét bizonyítja...van ez kicsiben meg nagyban is, amíg nem túl súlyos és káros, nem érdemes vele foglalkozni, ilyenek mindig is voltak és lesznek is.
További ajánlott fórumok:
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?