Sminkalap - tapasztalatok (beszélgetés)
8. c173a5f83f
2013. márc. 19. 17:02
Szia!
Én az Oriflame sminkalapját használom. Én azért szeretem mert egyenletesebben ellehet oszlatni az arcbőrön az alapozót és a smink is tartósabb lesz.
7. b486c9cf7d (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2013. márc. 3. 17:02
Gondolom a primert.
Nekem se ugrott be elsore, hogy mi az a sminkalap :)
6. bb439e0ca9 (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2013. márc. 3. 16:41
Nem. Mostanában sokszor olvasom női oldalakon, hogy az alapozó alé ha sminkalapot teszünk, szebb lesz a végeredmény. Avonban is láttam ilyet, csak azt nem tudom, van-e valami értelme, vagy csak egy újabb "trendi csodaszer". :)
5. zebracsikó
2013. márc. 3. 08:50
Mit értesz sminkalap alatt??
Alapozót?
Vagy arckrémet?
4. Aquatica (válaszként erre: 1. - Bb439e0ca9)
2013. márc. 3. 08:47
én mindig használok sminkalapot, ez lehet egy egyszerű hidratáló krém is. SOKKAL szebb a smink, és az alapozónak nem lesz olyan maszk hatása.legalábbis én ezt vettem észre :P.
és a sminkalap tudtommal egy védő réteget képez a bőrön nem tömíti el a pórusokat, hidratál. megvéd a kiszáradástól :P.
3. 5674644b5d
2013. márc. 3. 07:32
Igen, ugyanúgy megtisztítom reggel a bőröm, mint este, majd egy évszaknak és persze a bőrállagomnak is megfelelő hidratálót kenek fel és csak akkor kezdek el sminkelni (ha elkezdek). Enélkül nem lenne olyan szép a végeredmény.
2. kszb
2013. márc. 3. 02:41
én sima arcrémet (a mindennaposat) használok sminkalapnak.
Hogy jó-e? Igen, jó! Miért? Mert egyenletesebb lesz rajta az alapozó is, stb.
1. bb439e0ca9
2013. márc. 2. 22:51
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, ki használ sminkalapot, mi a szerepee, tényleg szebb-e tőle a smink, ill. a bőr. És melyiket ajánljátok, ami viszonylag elérhető árú? Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?