Simogatás! De hogy, ha nem volt ott senki? (beszélgetés)
Angyalra senki nem gondolt?
Ezt a negatív gondolkodást...
Én voltam!
Pár éve kitudok lépni a testemből.
Azt az anyajegyed kerestem,amiről meséltél. Holnap is melátogatlak,ha megengeded :-) :-)
az volt....néha még mindig megemlíti a bátyám
Én azt hittem, ilyen történetekkel csak a kislányok riogatják egymást pizsamabulikon :D
mármint emberi alak, de nem élő
de rajtunk kívül semelyik szomszéd se volt lent télen!
jah, igen, félreolvastam! :) bocsi
itt nem a szamon van a hangsuly :D hanem, h ember :D
de egy volt, gondolom én, hogy ugyanazt láttuk! csak nekem már háttal állt a forma
Balatonon voltunk!Kint ültünk a kertben este és azt mondta, hogy valaki áll a kapunál a lámpa alatt! én nem láttam senkit, de ő halálosan meg volt ijedve! majd 1-2 nappal később én is láttam csak a túloldali kapunál háttal, nem a mi kapunknál!
na igen, de remélhetőleg az ominózus koktéllal együtt.
;)
alakot láttunk;nem a a valamit :D
eléggé beparáztunk :(
Ezek a mai yetik a teleportáló készülékeikkel egyzserűen teljesen meg vannak vadulva, mert a média hatására folyton csak piálnak és nincsenek tekintettel senkire. Főleg az Ozzy Osbourne show volt rájuk magy hatással.
lehet a Chupacabra szellemet...
aki nem elt at hasonlot, az sosem fogja megerteni es ilyenekkel nem is fogok vitatkozni.
Tényleg mind a ketten a valamit láttátok?
nem tudom. en 2p alatt nem tudok meg csak felalomban sem lenni... te lehet ilyenekre kepes vagy... foleg, ha nem vagy meg almos.
és az a durva, hogy 1-2 nappal később én is láttam
én se féltem, de azóta igen amióta a bátyám látott valamit és lefehéredett!
Pont mikor az ember alvás és ébrenlét között van, akkor jellemző, hogy nem valós dolgokat észlel.
De az is lehet, hogy egy Chupacabra szellem nyargalt be.
akkor meg nem feltem a sotetben, tehat nem voltam megijedve. ugy voltam vele,h ha aramszunet van, akkor inkabb pihenek es probalok elaludni. es ahogy elment az aram ra 2 percre volt ez.
húha, hajba ne kapjatok, gyerekek! vannak azok akik nem hisznek benne és vannak azok akik igen! ezzel nincs is semmi gond...van olyan ember aki inkább azért próbál nem hinni benne, mert fél!
láttam és hallottam már én is furcsa dolgokat és nem tudtam megmagyarázni, de nem is akartam, megmondom az őszintét
További ajánlott fórumok: