Utálom a simogatást, érintést, állandó ölelgetést. Meddig lehet így élni? (beszélgetős fórum)
Szia,
Én ugyanilyen vagyok, mint te és már nem hinném ,hogy fogok változni :-) (45 éves vagyok)
5 éve van barátom, aki nagyon szeretgetős, de engem csak folyton idegesít és megfojt a szeretetével.
Szerencsére az eddigi barátaim nem voltak ilyenek. 2 hetente ezen megy a veszekedés, duzzogás, hogy hozzám se lehet érni. Én is mindig mondom neki, hogy keressen olyat, aki rátapad, mint egy matrica, de nagyon ragaszkodik hozzám. Kivagyok, hogy nem érti meg, hogy sosem leszek olyan, amilyet ő szeretne.
Egyáltalán nem vagyok rosszindulatu ember, ezek a hisztériás anti simogatós és érintés mentes dolgokat másképp látom ,talán rosszul reagáltam de ha fórum és mások véleményére vagy kíváncsi...
na nem is érdekes!
Mi van te szerencsétlen?
Mit kottettem le ?
Ez szerintem kicsit messzire vezet. Aki lelkileg némileg instabil, ne is vállaljon gyereket? Hiszen épp a kisgyerek lehet az, aki-ami stabilizálja. Már ha az egyéb feltételek, anyagiak stb. - nem hiányoznak.
Egy kisgyereket amúgyis muszáj folyton érintgetni, ez benne van a kezelési utasításában, hát anélkül mégcsak gondozni se lehetne. Ha a fórumindítónak a macskákkal nincs baja, az érintgetés szempontjából egy pici babával szemben - gondolon - pláne nem lenne.
Nem rossz ez a témafelvetés, de nem ez volt az eredeti.
Én is utálom,ha hozzám ér valaki.Naluk a családban nem szokás az ölelés,simogatás,nem is igényem.
Barátok se olelgessenek,beszelgetesnel meg én legalább karnyujtasnyi távolságot szeretnék tartani.
Masszőrnel sosem voltam,nem is megyek,nem tudnám elviselni,hogy egy idegen ember hozzám ér.
Viszont nekem a férjem ölelésére és a testi közelsége nagyon fontos,nem tudom elkepzelni,hogy ne erintsuk meg egymást amikor csak lehet.
A gyerekkel kapcsolatban akartam írni,hogy ez viszont nem feltétlenül igaz,hogy nem fogja a gyerekét ölelni,simogatni.
Más gyerektől rosszul esik az érintés,a sajatjaimtol viszont egyáltalán nem.
Aszexualitásnak nevezik ezt a fajta elutasítást. Van ilyen, a párodnak így kell elfogadnia.
Vagy csak egyszerűen nem ő az igazi és még nem élted meg a szerelmet. A kettő közül valamelyik...
Egyetértek.
Az intim szférámra mindig is finnyás voltam. Pl. bármilyen társaságban ügyelek, hogy ha lehet, minimum 50 cm távolságra legyen tőlem bárki.
Meg is kérdezte egyszer valaki: hogyan lett neked természetes úton két gyereked is?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Comb simogatása, egyszerű kedvesség?
- Mi a jelentése az állandó puszilgatásnak, simogatásnak?
- Tapizás simogatás és megkivánás
- Érintés, Simogatás
- Az érintéshez nem szokott kutya, valamikor megszeretheti a simogatást?