Mi a jelentése az állandó puszilgatásnak, simogatásnak? (beszélgetés)
Amúgy tényleg kevés pasi bújós tipus. Kérdezz rá egy olyan barátjánál, aki régóta ismeri, hogy ő mindig ilyen bújós-e.
A legtöbb csak akkor bújik, ha akar valamit. Miután megkapta...egy ideig semmi gyengédség. Ezt a bújós csajszik viselik el nehezen, mert ilyenkor azt érzik, hogy kihasználtak, csak "arra" kellettem.
Valószínű, hogy 27 évesen nem te lennél neki az első nő. Gyengéden közeledik, de kielégülés nélkül nem sokáig bírja ő sem. Szeretne veled lenni.
De ha te erre még nem vagy kész, akkor ezt mondd el neki. Egy ideig kevesebb ölelés-puszi-ban is kiegyezhettek, amíg te is ráhangolódsz. Így benned sem lenne állandó lelkiismeret furdalás, hogy már megint felizgattam, kielégíteni meg nem tudtam.
Ha tényleg szeret, akkor megértő lesz, és várni fog rád. Ha meg csak "azt" akarta, akkor meg ne sajnáld. Az élet ennél sokkal több, sokkal szebb! Mindenkinek van 1 igazi, akivel minden oké!
Most hétvégén szabadságon lesz ő is, én is és elakar vinni valamerre két napra. :)
Kérdezte, elmegyek-e vele, természetesen igent mondtam, de nem szeretném, ha csalódna bennem. :/
:)
Remélem, ő is így látja. :)
Kívánom, meg minden, de én csak úgy tudok lefeküdni valakivel, ha szeretem. Ahhoz pedig, hogy megszeressem olyan szinten, még kell egy kis idő.
Szerintetek gáz, hogy felnőtt létemre még nem lennék képes lefeküdni vele? 3 és fél hete "kavarászunk", "szeretgetjük egymást", de még nem érzem azt, hogy képes lennék lefeküdni vele. :/ Félek igazából.
Annyira gáz, mert ő már biztos akarja. :D
te nem mered felvállalni azt ,amit Ő igen..hogy ki merje mutatni..
majd megtanulod,hogy akit igazán szeretünk azzal tudunk kis bújósak lenni..mutasd ,hogy szereted..ne félj tőle..simogasd meg te is..szeresd..
én is így voltam..
:D
Az a baj, hogy lány létemre nem vagyok valami érzelgős, puszilgatós fajta. :$ Sokszor mondja, hogy miért nem bújok oda hozzá, meg miért nem adok neki puszit, olyankor máris adok neki, meg bújok, csak na. Mindig ő kezdeményezi, és félő, nehogy ráunjon.
hát te..örülj ,hogy szeret...meg egyáltalán azt,hogy ennyire ki meri mutatni és felvállalja azt ,hogy mit érez..
szeresd viszont és ne kérdőjelezd..hát ha engem szeretne így valaki oda adnám a fél életem..
További ajánlott fórumok:
- Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:)
- Keresztneved és jelentése
- Írj olyan szót, amelynek több jelentése van.
- Comb simogatása, egyszerű kedvesség?
- Utálom a simogatást, érintést, állandó ölelgetést. Meddig lehet így élni?
- Szerintetek normalis, ha a 12 eves fiam allandoan olelget es puszilgat?