Sikerül valaha is lakást venni? (beszélgetés)
En multi irodai munkara gondoltam, ott a minimum fizetes 170 nettonal korul van...
Nekem is joval magasabb a fizetesem ennel.
Én is többet keresek jóval 150-nél is, de ez nem egy általános fizetés.
Ha érettségivel jelentkezel munkára és felvesznek, akkor 90-nél többet nem fognak adni.
Multiknál? Sosem tudom mire gondoltok ilyenkor.
Tesco és társai vagy mi?
Ha igen, akkor szerintem ott nem lehet még 100-at sem keresni, inkább 70-80 ezret.
A bankszférában lehet jól keresni, bár már ott is lenyomták a béreket és már nagyon válogatnak.
Ok.évrtem én.
Az a baj,h.a kifogásokbol, nem lehet megélni,de vállalkozás se lesz belőle soha.
Ha én menedzselném ezt a legényt teljes jogkörrel,öt évek belül működne a saját műhely,ha érti a szakmáit.Igaz,az az öt év keserves lenne:-) :-) De a világ így működik.Valamit valamiért.
Én nyugdíjas pedagógus létemre se látszok ki a munkából.Most épp egy garázstetőt csinálok :-) deha kész,itt sorakozik a többi munka.pedig Borsodban élek.
Akkor mondom úgy : asztalos saját mühely nélkül nem tudsz vállalkozni. NIncs rá keret.
Kőműves 2 éve dolgozik párom a szakmában 24 éves.. hogy vállakozzon? Főleg mikor jelenleg pang az építőipar is.. ismét ahhoz pénz kell.
És a dolgozással nincs gondunk egyikünknek sem főleg ha van mit.. ennyit erről.
Ez a farba?:-)
Hihihi.:-)
Nem,nincsenek:-)
A gólya hozott :-) :-)
Te bajod,vagy őrömöd..
Nekem 8.
Nem, én attól érzem jól magam, hogy dolgozom :) És nem hülyeségeket beszélek.
Akinek pedig kettőnk közül jobban el kéne gondolkodnia nem hiszem, hogy én vagyok :)
Neked, nektek ettől jobb?
Persze,én Stromp tele a hoxát :-) :-)
Vagy hogy is van ez?
Nagy babérokra tör?
Csak szeretne:)
Nem megy neki. Azért tart ott, ahol tart...
Milyen mesében?
Én adózom (qrva sokat) és tudom, hogy működik a rendszer
És ti attól fogtok jobban élni?
Gondolkodj!
Nem kértem tanácsot.
Félre értettél valamit?
Te tényleg nem tudsz semmit.
Miről szoktál itt a hoxán beszélgetni?
Vannak ismerőseid, rokonaid, barátaid? Szóba állnak veled? Ja, lehet ezért nem tudsz semmit az életről.
Az a helyzet, hogy nagyon nem komálom az olyan szájhősöket, mint Te!
De mondd tovább nyugodtan a hülyeséged! Ha szerinted itt mindenki béna, mert nem tört nagy babérokra, mint Te, hát legyen úgy! Élj ebben a hitben:)
Akkor Tolnában már ott a kánaán:-)
Hívd a többieket is:-) :-)
ja és pláne nem azért, mert cart sem ér a munkájuk.
Nem tudom te valaha mit dolgoztál azonkívül hogy osztottad azt, amiből neked is kevés jutott, hogy az szerinted magasztosabb, mint egy vidéki ember munkája.
Egyebet se írtam eddig,elolvastad azt is?
Ha nem érted,sajnálom. Olvasd, értelmezd újra.
Vagy mit tegyek.Vigyek egy sűltgalambot is?
Én?
Miért teremtenék én munkahelyeket?
Nekem van munkám és jól is fizet, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudom mi van körülöttem.
Lehetnél kicsit szélesebb látókörű és akkor látnád, hogy élnek a környezetedben.
Nem csak azt a könyvet kellene lapoznod...
Miért én?
Nektek van problémátok! Capise?
További ajánlott fórumok:
- Magdolna negyedben megéri lakást venni?
- El fog ez valaha múlni, vagy folyton ennyi ruhát fogok venni, hogy tetszek a páromnak? Normális dolog ez?
- Hol érdemes lakást venni, Gazdagréten vagy Kaszásdűlőn?
- Egy, kettő illetve 3 gyermek után mennyi szocpol jár, ha használt lakást szeretnénk venni?
- Milyen lakást érdemes venni?
- Lesz valaha párom, ha senki sem tudja elvenni az eszemet?