Magdolna negyedben megéri lakást venni? (beszélgetés)
Jó is az a szerény öndicséret....-))
Én a százéves házakat szeretem, szép nagy lakásokkal.
Egyetértünk, az épületek története a legfontosabb, nekem mindig Ybl volt a példaképem.
gyönyörű épületek vannak Budapesten.
szerettem volna százhúsz éve születni és élni, az a kor nekem mesés...-DD
Egyik kis jelöltemet már el is vitték
950.000 nm2 29 nm2 lakás galériázva, tök cuki volt. Na, mindegy, van még más jelöltem is.
Dankó utca RIP.
Nem azt akarom, hanem , hogy milyen környék. Mennyire van benne potenciál.
Azt is elfogadom,ha borzalom hely és oda ne engedd még a kutyád se.
Jövő héten persze személyesen is megyek megnézni.
Ja, csak olyat akarsz hallani, hogy je lesz az, megéri?
Akkor jó lesz! Megéri! Vedd meg bármelyiket, aztán majd meglátod;)
Most kevesled vagy sokallod?
Tényleg nem tudom eldönteni:)
Köszi, igen ilyenre vagyok kíváncsi, hogy ma mi van ott.
Egyébként hamarosan én is körülnézek személyesen arrafelé.
Régebben lakott ott egy ismerős nő a fiával kényszerből egy ideig. Alig várta, hogy kiszabaduljanak onnan. Azt mondta, eszébe se jutna meghívni oda, olyan szörnyű a ház is, a lakók, az egész környék.
Én semmiképpen nem vennék olyan helyen ingatlant, ahová nappal is alig mernék menni, sőt, még kísérettel sem szívesen. Sötétedés után pedig kizárt lenne, de az elkerülhetetlen.
Laktunk a 8. kerületben néhány évet. Sosem laknék ott újra, akkor sem, ha már fejlődik, mert a lakosság nagy része ott ragad, mert bár épülnek új lakások, de a régiek is maradnak, amiből nem tudnak és akarnak kiszakadni.
Mi a Homok utcába laktunk 5 évet, majd a Fűvészkert utcába. Én nagyon nem szerettem ott élni, annak ellenére, hogy a jó közlekedésnek köszönhetően, hamar oda értem bárhová, de ugye közben el kellett viselnem a környéken élőket és a haverjaikat.
Azaz naponta sok-sok k.rvát láttam a gyerekemmel együtt, ahogy sok drogost, alkoholistát. Többször kiraboltak, volt, hogy meg is vertek a szép új játszótéren.
A hely amit írsz az Orczy térnél van. Nagyon lepukkant az a környék. Csupa régi, romos, sötét lakások, koszos utcák. Bár van ott minden, pl. a Teleki téri piac (nagyon finom csalamádét lehet kapni! A mai napig ott veszi a férjem;)) És nagyon jó a Horváth Mihály téri cukrászda is.
Ha már 8. kerület, akkor vegyél jobb helyen, mint pl. a Baross-Szigony utca környéke, vagy a Fűvészkert utca környéke is jobb.
Én semmiképp nem vennék ott lakás. Se ott lakásra, se kiadásra.
a bbefektetésnek szánt lakásokkal vigyázni...a Magdolna negyed is elég vegyes..
Az egyik fiam egy egyetem melletti lakását adta ki egyetemistáknak...a nyárinszünet felújítással telik. Sajnos nincs emberismerete, nem ismeri a testbeszédet(sem), mindig benézi a versenyzőket. Pedig látni, hogy kinek ne adja ki.
Szóval a magdolna negyed sem rosszabb a többitől, inkább a bérlőkön múlik
7ker István utca Liget felé?
Látom mellette a Nefelejcs, annak volt régen hírneve.
Az most milyen?
Igen, Magdinegyed befektetésnek kellene.
További ajánlott fórumok:
- Hol tudom megvásárolni Singer Magdolna - Asszonyok álmában síró babák című könyvét?
- B. Nagy Magdolna programjain, egyéni konzultációján járt valaki innen?
- Megéri lakást lízingelni?
- Kecskeméten ismeri valaki Dr.Szili Magdolna bőrgyógyászt? Vélemények és tapasztalatok érdekelnek Vele kapcsolatban.
- Járt már valaki dr. Neuwirt Magdolna Neurológus Főorvosasszonynál a pesti Bethesda Kórházban?
- Ingatlaniroda által megéri lakást bérbe adni?