El fog ez valaha múlni, vagy folyton ennyi ruhát fogok venni, hogy tetszek a páromnak? Normális dolog ez? (beszélgetés)
Valamiért egy időben mackónadrágnak, mackófelsőnek is hívták a melegítőt.
Rémlik valami szovjet rajzfilm, amelynek mackók voltak a szereplői, és olyan melegítő-szerű ruházat volt rajtuk, talán innen az elnevezés.
Mi köze? Annyi a köze, hogy ezt a szót a Debrecen környékiektől hallottam eddig csak így használni. :)
Én lemegyek melegítőbe is a boltba. Soha az életemben nem érdekelt senki véleménye. Most egy lilát vettem, ebben mentem csavarogni a városba is. 😊
Ilyet. Hasonló cipővel. Kényelmes.
nem tudom,mi köze a bemelegítőnek Debrecenhez,nekem ez új:)
egyébként egy kényelmes ruhadarab, azért jutott eszembe,bár írhattam volna mást is,és sztem otthonra a többség a kényelmes viseletet réstesíti előnyben...viszont utcára,ha fizetnének,sem venném fel :)
arra még nem gondoltál,hogy tetszhetsz neki farmer-póló,vagy bemelegítő-póló kombiban is?
mert ha csak kiöltözve tetszel,akkor megette a fene az egészet.....
Az indító kérdést nem értem, pedig sok hasonló van.
Ami elmúlik, az a pattanás vagy az idő.
Amit te csinálsz, saját elhatározásból, az rajtad múlik, hogy csinálod-e. Kivéve a betegségnek vehető súlyos kényszeres eseteket.
Ha meg szívesen vásárolgatsz ruhákat, és telik is rá, akkor viseld másutt is, mint a pasid kanapéján.
Persze, hogy aranyosan néz, hiszen csinos vagy. A tendencia pedig úgy folytatódik, hogy előbb-utóbb odaköltözöl, kisestélyiben törlöd a port a tv-ről, ő pedig továbbra is a trottyos otthoni szettjében gyönyörködik benned. :D. Mert a nő legyen a tűzhely mellett is tip-top (de utálom ezt a kifejezést)!
Amúgy minek nyalod ki magad, ha a lakásán ültök? Vagy egy farmer - pulcsi kombinációban szerintem nem nézel ki elég jól? Tudod ki feszengene party-cuccban.
Eljön az idő, amikor egy szál bugyika is megteszi és akkor már nem kell görcsölnöd a ruhákkal...
Minek is öltözne ki, ha hozzá mész? Bizonyára nem színházba szeretne menni, hanem az ágyba, ahhoz pedig nem kell kiöltözni, mint inkább alulöltözni:D
Aha... Szóval cicamica vagy.
Majd mikor ott találod magad a konyhában abbahagyod!
Kicsit zavaros a történet számomra. A második találkozásig mennyi idő telt el, hogy elkezdtél vásárolgatni ruhákat sokszor? Vagy naponta sokszor vásároltál?
A második tallkozásnak a sok ruha vásárlása volt a következménye, hogy ti attól egyben legyetek?
Lehet öreg vagyok ehhez a dolgokhoz, de második alkalomtól nem várnám még az ásó-kapa-nagyharang érzést.
Ügy lezárva. 😀
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk! Szép délutánt! 😇
Az egész akkor kezdődött, amikor még csak megfogalmazódott bennünk a dolog, hogy együtt kellene lennünk. Sokszor vettem egyberuhákat magamnak, csinosabb cipőt, blézert, szoknyát, hogy majd ha mégis lesz valami. Második találkozás után meg is kérdezte, hogy akkor együtt vagyunk, amire rábólintottam. Az utóbbi időben inkább hozzá megyünk, ha találkozni akarunk, mivel ő egyedül él, és hiába tudom, hogy egész nap csak benn fogunk ülni kettesben a lakásban, képes vagyok szoknyát/egyberuhát húzni, ami nem otthoni ruhában van szánva, hanem eljárós/ valahova beülős öltözet. A parfümről ne is beszéljünk.
Viszont rajta azt veszem észre, hogy annyira nem öltözik ki, ha velem van, viszont annyira aranyosan néz, mikor meglát.