Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szabad utat engedek a páromnak. (beszélgetés)
Hazajutni segit anyukád vagy a baba születése után megy ki segiteni?
Hol ezt,hol azt irod.
Most nem tud segiteni hogy még terhesen lépj le?
Tovabbra is azt mondom, hogy most kellene hazajonnod.
Az egyaltalan biztos, hogy az oszkaros autoba engedik a gyereket??
Honnab lesz gyerekülés? Anelkul egy pár hetes/hónapos babábak életveszély...
És gyerekkel már nem olyan, hogy beülsz és megállás nélkül irány haza....
Ezeket átgondoltad?
anyukám segít hazajutni, férfi ismerős vicces lenne ha idejönne, aki Hollandiába van, az meg a lakás és a többi
Mindkét napló a valóság, ahogy ez a fórum is.
igen egyszer, de akkor nagyon sokat, azóta nem
nekem meg már az idegrendszerem nem birja,
Már most szökni akar???
Nincs energiám visszaolvasni.
Vagy nem, vagy csak simán unatkozik.
Nem, ez már jó pár hete kiderült számomra
Igen van egy nyilt napló is.de abbol sokmindem nem derül ki igaz az is durva nagyon
én azt sem hinném el amit kérdez,azt meg pláne amit mond,
Jah en a titkoshoz nem kertem hozzaferest. A teljesen nyilvanos naplojaba olvastam csak bele, amit barki lathat.
Annyi mindent ki lehet talalni.
Nekem is nagyon elenk a fantaziam, annyi minden fals dolgot le tudnek irni, es elhinnetek biztos.
O is igy van vele. Max az lehet az igazsag, hogy gyermeket var.
Szerintem annyira azèrt nem kène kibeszèlni az,hogy mi van a naplójába igen nagyon durva,de lènyegèbe annak ad hozzáfèrèst akinek akar.
Hat nezd meg a naplojat... ha annak csak a fele igaz, az is nagyon durva.....
A 182. hsz-ben az anyukája segít.
A 178-ban egy ismerős, aki még Hollandiában van.
Jah csak arra irtam h itt irta h nem iszik alkoholt.
A naplojaban meg azt irta, hify cigizik sokat, meg jol beivott, hatha elmegy a baba.....
Nem tudom mennyit ivot meg mit,de mikor èn is terhes voltam a nagylanyommal a nőgyogyászom azt mondta nyugodtan megihatok napi 2 dl vörös bort mert jó a vèrtermelèsnek ès annyi nem art a babanak Azt mondtam a dokinak,hogy soha nem iszok alkoholt meg amugy is terhes vagyok.erre azt mondta hogy jó csak mondta.
A naplod szerint ittál is, amikor epp nem akartad a babát...
Valószinű az igen.Gondolom nincs másik anyukája
Az az anyukaja, akirol a naplojaban vmi olyat irt, h elhagyta/gyűlöli stb?
Ezt a helyzetet te csinaltad magadnak.Irtad ,hogy elötte 2 vetèlèsed volt.ugyanettől az apátol lettek volna?
További ajánlott fórumok: