Tényleg jót tesz, ha utat engedek neki? (beszélgetés)
Részvétem a barátnőd miatt!
Sírjál,ne fogd vissza,ha elfojtod csak rosszabb lesz és felgyülemlik.
Én is sírok,nem sokat..mert azzal kikészíteném magam.De attól,h nem minden nap sírok hiányzik.Tudom,h ő se örülne neki,ha minden nap sírni látna,szerintem barátnőd sem.Tudta/tudja h szeretted és ez a lényeg.
Nekem mamám halt meg,ebben a hónapban lesz fél éve.De nagyon rossz még most is...csak csillapodni fog,de a hiányi soha nem fog elmúlni.
Kedves Gyuszi!
Valószinűleg a szived mélyén megőrződ az emlékét, hiszen legbelül nehezen lehet kiheverni a fájdalmat, mert autóbalesetben elvesztetted. Úgy érzed őt már senki nem fogja pótolni és ki tudja valaha megtalálod majd a megfelelőt, aki úgyanolyan rendes lesz, mint az előző. Igen nehéz utat engedni neki, de nem tehetsz mást. Majd idővel fokozatosan kihevered a fájdalmadat, ami most még elég friss.
Őszinte résztvétem. Üdv.Ágnes
Őszinte részvétem :(
Sírj, sírj, sírj!!! Ha így tudod kiadni magadból! Egy jó sírás gyógyítja a lelket is.
Szia!Először is őszinte részvétem. :(
Ne fojtsd vissza,annál rosszabb lenne,akár egészségügyi problémákhoz vezethetne.A gyász mindenkinél máshogy jön ki,nálad így.Mikor anyu meghalt én nem tudtam sírni,idegesített ha szóba hozták,nem akartam kimenni a temetőbe,tudomást sem akartam venni róla, nálam ez volt a helyzet,sokan nem értették és bántottak érte,de nem érdekelt.
Részvétem a barátnőd miatt!
Én azt vallom, sírjunk, amikor úgy érezzük. Utána tényleg jobb. Az idő begyógyítja a sebeket. A legrosszabb az, hogy nem hozhatjuk vissza szeretteinket.
Szerintem sírjál, főleg, ha ezzel egy kicsit megkönnyebbülsz.
Én anyám halála után csak nagyon sokára tudtam sírni, aztán egy kicsit jobb lett. Ez már hat éve volt, éppen a napokban van az évforduló.
Neked még sok van háta. Tudsz róla beszélni valakivel?
Nagyon-nagyon sajnálom!
Szerintem inkább sírj, az könnyebbé teszi valamennyire...
További ajánlott fórumok:
- Szabad utat engedek a páromnak.
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?
- Tényleg én teszem tönkre a házasságát?
- Ha a családban van fertőzött, de én tünetmentes vagyok, akkor tényleg nem tesznek karanténba?
- Tényleg vitaminhiányossá teszem?
- Mit gondoltok, tényleg ruha teszi az embert?