Segítséget szeretnék rózsa-ügyben! (beszélgetés)
Igen,az a lényeg,hogy ne szobában teleltesd,ha lehullik is a levele,majd kiheveri ha tavasszal újra kiteszed,esetleg a folyosón is jó helye lehet ott nincs túl meleg,bár ezt nem tudom,nekem mind a kertemben van.
Igen kertészkedem,több kevesebb sikerrel,aminek a három kutyánk szab határokat,bár szófogadóak,de mindig pakolnak....a játékok ellenére,szóval a kan kutya pisilése miatt magas edényekben vannak virágok,az egynyáriak mint a pistike,vinka,szőlővirág.....,az évelők az alsó kertben elkerítve,gyümölcsfák,selyemakác,tuják,cserjék,rózsák,sziklakert.....ha virágról van szó jöhet bármennyi,nem tudok nemet mondani.:)
Tavaszig még hosszú az út.
Kérj tanácsot access -től, itt van a Hoxa-n. Nem kell messzire menned. :-)
Sok sikert.
Nekem sok cserepes törperózsám van.
Mikor a lakásban tartottam,akkor csak kókadozott szegény. Aztán kiültettük a kertbe,és azóta csodálatosan érzi magát. Télen a fagy sem ártott neki.
Cserépben persze télen nem bírja ki,ha kint tartod,mert úgy megfagy,de ha földben van,akkor nem.
Az elszáradt,elnyílott virágjait vágd le mindig.
Szia!
Gondolom törperózsa.Az nekem nem maradt meg az erkélyen sem.
Access növényklubját keresd.Ő mindenre tudja a választ.:-)
Sziasztok!
Kaptam egy rózsát cserépben! Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan neveljem, mennyit öntözzem, ha azt látom hogy kókad, mit tegyek, mikor vigyem be a lakásba, stb? Kiraktam az ablakpárkányra, mert szép idő van, de mi van ha esni fog az eső, fújni a szél és mi az a hideg, amikor feltétlenül be kell hozni a szobába? És ha behoztam, akkor ugyanúgy kell locsolni télen is? És az nem baj, ha sokáig ég a villany? És télen kevesebb a napfény akkor mi lesz??
Igen, gondolom sejtitek hogy nem volt eddig szobanövényem... :)
További ajánlott fórumok:
- Le szeretnék fogyni...., egy kicsit a segítségetekkel
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Tanácstalan vagyok egy kis segítséget szeretnék kérni..
- Számolásban segítséget szeretnék kérni!!!(Butácska vagyok)!!!
- Magyar vizslát szeretnék, mire hívnátok fel a figyelmemet tartásával kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is! :)
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!