Segitség nem jövök ki a szüleimmel! (beszélgetés)
Ez sem törvényszerű:)
Én 21 évesen mentem férjhez. Mivel szakmunkásba jártam először, majd szakközépbe, így még nem végeztem az eskövő előtt, de simán leírettségiztem pedig akkor már gyerekünk is volt, aztán tanultam még néhány dolgot, és kijártam a főiskolát is, és jogsim is lett, meg még nyelvizsgám is. És ezt mind úgy, hogy családom volt, dolgoztam, stb.
Tehát én inkább attól félteném, hogy mivel nem keres, azt felhoznák ellene valamilyen okból, vagy ha elmegy dolgozni suli mellett, akkor tényleg veszélyben a végzettség. Sajnos azt látom, hogy a mai ilyen korú emberkék nem bírnak, annyit, mint az én korosztályom.
Szia!
Igazad van nem a kor számit a kapcsolatban.Az én párom akivel együtt élek 20 évvel idösebb.És ragyogoan meg vagyunk.De egy 19 éves lány még éretlen tartos kapcsolatra,inkább a padban a helye.Szerintem.Mivel korán férjhez mentem,a sulit az ex miatt abbahagytam,és nem volt eröm akkor tovább tanulni,ugyan is 3 müszakba kellett dolgoznom + a háztartás!
Miért mi a gond ezzel? 12 év. És?
Az én férjem tőlem 11 évvel idősebb. Én 21 voltam ő 32 amikor megismerkedtün. És azóta is együtt vagyunk.
Nem a kor a probléma, hanem az, hogy tanulsz még. A sulit végezd el, legyen egy jó munkahelyed, hogy ne lehessen abból gond, kit, ki tart el. Nálunk nem volt ilyen, de mindig én kerestem többet:)
A szüleid azt szeretnék, hogy kijárd az iskolát, hogy biztonságba tudjanak. Utána hidd el engedékenyebbek lesznek.
A fiamat én sem engedem albérletbe. Most kezdett dolgozni, amit keres arra sem elég, hogy jól érezze magát, nemhogy albérlet, rezsi, stb.
Hallgass az eszedre!
A lángoló szerelemnek hamar vége!
Szia!
Nos én 18 évesen férjhez mentem,16 évesen lettem gyürüs menyasszony.A sulit 16 évesen hagytam abba.És 30 évesen tudtam csak leérettségizni!
Dolgoztam
Most undok leszek: Lehet,hogy így akarnak feleséget fogni a fiúknak?
Most már még jobban megértem a szüleidet.
Az ismerőseim közt volt egy hasonló helyzet, csak fordítva. A fiú költözött, otthagyta a sulit, gyerekük született, és most 23 évesen ismét külön vannak. A sajnálni való a megszületett gyerek, aki semmit nem tehet a szülei butaságáról.
Egyikük sem dolgozik, mivel nincs szakmájuk, a fiú szülei gondozzák a gyereket, mert a lány szülei hallani sem akarnak róla.
3 év????
Még csak 1,5. :)
Velem is ez volt. annyi különbséggel hogy se ő se én nem aludhattunk egymásnál. Anyu is mondta hogy ne hogy a tanulás rovására menjen. Elvégeztem a sulit. Azóta együtt vagyunk.
Nyugtasd meg őket hogy elvégzed a sulit.
Az biztos hogy egy idő után a fiú szüleinek nem tetszene ha téged is nekik kellene etetni,nekik kellene mosni rád vagy ilyesmi!
Tapasztalatból mondom!Én 17 évesen jöttem el anyámtól mert már nem bírtam tovább,nagy bátyámnál laktam egy ideig,utána meg ismertem a férjem,és fél éves szerelemmel a hátunk mögött kért hogy inkább költözzem hozzá!
Meg tettem egy darabig nem is volt gond....de ahogy telt az idő akkor jött az anyukája áskálódása,és sokszor még a fiát is csúnyán megbántotta!
Én azt mondom gondold át jól,beszélj a szüleiddel,és csak az után dönts!Ha látják hogy a tanulás is megy,és boldog is vagy a fiúval akkor biztos engedékenyebbek lesznek!Hiszen minden szülőnek az a legjobb ha látja a gyermeke boldog!
Szia!
Nekem ez a problémám 17 évesen volt.
Anyám mindenbe bekötött, suli, tanulás, viselkedésem. Mindent meg csináltam anyunak, hogy engedjen egy kicsivel többet. De anyu nem engedet. Már a végén azt sem engedte meg, hogy a barátom oda jöjjön. Megelégeltem ezt és elköltöztem a páromhoz. 18 évesen. A sulit ott náluk lakva végeztem el. És még mindig együtt vagyunk 11 éve. Van két kis gyerköcünk. Boldogan, szereteben, szerelemben élünk még mindig. Talán, ha anyámra hallgatok még mindig otthol laknék és keserves lenne az életem.
Röviden ennyi, de hosszan nagyon kacifántos.
Hallgass a szívedre és beszéld meg a pároddal, hogy hogyan lenne jobb nektek. Együtt lakva vagy ugyan igy.
Hogy mi lenne a helyes?
Gondold végig!
Ha tényleg okos vagy akkor rájössz magadtól!
Semmi sincs ingyen! Lakni kell valahol, enni, fürödni, mosni, stb.
Egy idő után a fiúnál is gondok adódnának ebből, hiszen a két szép szemedért nem fog senki eltartani csak a szüleid.