Segítség a férjem válni akar! (beszélgetős fórum)
Szia!
még mindig itt vannak:(
még jó hogy "csak" 2 és fél hónapra jöttek januárban.
Most épp házat nézünk, de hát ez nem egyszerű dolog.
na halihó....
mizujság van? tesók elmentek férj vissza? vagy még mindig ott tanyáznak és ezáltal a te életed van keresztülvágva?
Sziasztok!
Jó rég nem jártam erre. Kicsit el vagyok havazva. Hát egész jól megvagyunk. Nem élünk együtt, de együtt vagyunk. Ideköltöztek a testvéremék a kutyájukkal a férjem pedig allergiás a kutyaszőrre (is). Azt mondta szeretne visszajönni, de nagyon fullad (a kutya miatt) amikor itt van. Úgyhogy lassan elüldöznek a testvéremék a saját lakásomból, persze csak ha együtt akarok élni a férjemmel.
köszi:)
engem is a jakuzzi fogott meg:) no meg a fantáziám:)
Szia!!
Jól hangzik,főleg a jakuzzi:)
Hát, akkor gyógyulgassál, és majd utána:)
Nagyon jó ötlet, rátok férne egy kis romantika:)
Nosza, rajta, kezdd el szervezni!
Szia!
Hát ő is igyekszik minél több időt velem tölteni és én is igyekszem ezt tenni. Bár most fenekestül fordult fel az életünk. Neki angol tanítványok, nekem táncóra, angol tanulás, lakás hirdetés, nagyon sok munka. De hetente legalább 3-4 alkalommal itt alszik nálam. Szenved, mert a testvéremék most átmenetileg itt laknak és a kutyára nagyon allergiás. Ha bármit kiejtek a számon igyekszik megvalósítani. Kaptam üdülési csekket a melohelyen és arra gondoltam, hogy el kellene menni egy szállodába pár napra. Ezt már ő is mondta (ő nem tud az üdülési csekkről).
Szia!
Kicsit bővebben?
vagy valami nagyon jó dolognak kellett történnie, hogy nem írsz, vagy nagyon rossznak...
jó lenne tudni, hogy hol iy tartotok....
puszi
na ennek örülök, hogy sínen vagytok...
nekem a férjemmel nem így történt... de ott én léptem ki....kívánom, hogy sikerüljön nektek, és úgy ahogy ti szeretnétek...puszi
Szia!
Nem történt baj. Sőt...nagyon jól meg vagyunk. A férjem most beteg. Lázas, gyenge, stb...
Szombaton nála voltam együtt néztünk focimeccset:) jó volt ott feküdtünk együtt az ágyikón és úgy néztük a meccset. Aztán elvitt a városba kocsival, mentem táncolni.
Még azt is megjegyezte, hogy nem tudja mit csináljunk valentin napon, mert nincs rá pénze. Eddig sosem tartotta fontosnak a valentin napot.
Szia rika!!
várjuk a fejleményeket.. már régen nem írtál, hogy miújság van...csak nem történt valami baj?
nagyon kívánom, hogy helyre tudjátok hozni a kapcsolatot...
várom, hogy jelentkezz...
Szia rika!
Mi újság veletek?
szia rika... én nem vennék közös lakást addig amíg újra nem tudjátok, hogy most mi van.. utánna azt is eladjátok, ha esetleg még sem tudtok együtt lenni?
ne tedd....
szerintem....
szerintem meg nem klellene addig talizni.. úgy kiderülne, hogy mennyire bírja nélküled....de ehhez legalább egy hónap kell..ne talizzatok egy jó ideig.. puszika
sok sikert rika4
és ne hagyd, hogy ő írányítsön, mert, akkor rád fog telepedni és rángatni fog....így tudja, hogy te mindig mellette vagy és közben pedig ő élheti világát....állj a sarkadra tudom nehéz, de valahol van a világban egy olyan pasi, aki úgy fog szeretni, ahogy vagy....puszi és kitartás
Holnap lesz a nagy beszélgetés.
Majd meglátjuk mi történik.
Nem tudom, hogy mikor fogom tudni leírni, hogy mi történt, mert hol van netem, hol nincs. Vennem kell egy új routert.