Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék? (beszélgetés)
"Messziről jött ember, azt mond, amit akar":)
Aki elhagyta, elhagyja a hazáját, ne is jöjjön vissza!
Az orszag egyik legjobb gyermekpszichologusanak allitasait tolmacsolom kozertheto formaban.
Ezek valtozatlanul nem az en gondolataim, erted?
A valaszaibol lehet kovetkeztetni egyebkent a dolgokra. Az, hogy adott ember hogyan kezel egy konfliktushelyzetet, sokat elarul a szemelyisegerol.
Reszletek! ;)
Írta, hogy csonka családban nőtt fel. Megsérült.
Csak még azt nem tudjuk, hogy mi baja lett, talán elmondja, csak hagyni kell beszélni. Pszichologikus gyakorlat :)
A forum fotemaja egyebkent ez:
"Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?"
Nos, ha ezt egy felnott ember kerdezi, az szerintem onmagaban is jelzi, hogy o meg semmilyen szempontbol nem all keszen a gyerekvallalasra.
Remelem Ranschburg Jeno azert hiteles informacioforrasbak nevezheto:
( Ha valaki beirja, hogy ez csak egy cikk es nem bizonyit semmit visitok... :) )
"és ha igazán akarja, úgyis megoldja majd a felmerülő problémákat"
Mert ez csak igy megy. Ez kb. olyan tanacs, mint a parkeresesnel a "majd radtalal az igazi." :)
Kulon kiemelnem a BESZELGETOS FORUM reszt.
Ez tortenik eppen. :)
Hú, basszus. 🙃 Komolyan úgy jöttem ide, hogy megpróbálok értelmesen vitázni. De az íjászatnál lehaltam, úgyhogy inkább röhögök és elhúzok. 🙂
Utoljára annyi, hogy a mai Magyarországról elmenni egy normális országba élni, az igenis bátor cselekedet. Én nem tudom sorsára hagyni az anyukámat, akinek rajtunk kívül már senkije, és közben azon gondolkozom, mit teszek a gyerekemnek, hogy nem mentem ki időben ebből az országból..
És még annyi, hogy aki vágyik gyerek(ek)re, az vállaljon nyugodtan, egynemű vagy különnemű párral, egyedül, klassz dolog, és ha igazán akarja, úgyis megoldja majd a felmerülő problémákat, és nem, pusztán az atipikus felállástól nem lesz sérült. (Ez nem elmélet, gyakorlati tapasztalat.) Mindenkinek úgysem tetszhet, amit csinál az ember, szóval a legjobb, ha azt teszi, amit szeretne. 🙂
Hat egy beszelgetes az ugy mukodik, hogy valaki mond valamit es a masik reagal ra.
Mivel itt tobb parhuzamos beszelgetes folyik, igy csak neked tunik szajkozasnak, en valojaban 5 masik emberhez beszelek, nem magamban mantrazok.
Figyelj a reszletekre! ;)
Tökéletes példa, hogy korlátolt vagy.
Szerencsére nem te mondod meg, ki mit csinálhat.
Esetleg te is apa nélkül nőttél fel, azért az indulat?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- El szeretném hagyni a gyermekem apját, de ő ezt nem hajlandó elfogadni
- Hogyan tudnam 20 honapos gyermekemet leszoktatni az ejszakai tejivasrol?
- Hogyan tudnám gyermekem testéről eltűntetni a melegpöttyöket?
- Hogyan tudnám elintézni, hogy kis létszámú osztályba kerüljön a gyermekem?
- Mikor tudja elfogadni a 4 éves gyermekem, hogy kistestvére lesz?