Hogyan tudnám gyermekem testéről eltűntetni a melegpöttyöket? (beszélgetős fórum)
A gyerekorvosok többsége nem ért a bőrgyógyászati dolgokhoz. Nekünk 2 hónaposan voltak az arcán olyan pattanásszerű kiütések, arra a gyerekorvos írt krémet, aztán mikor meglátta a gyerekbőrgyógyász (ugyanaz egyébként, akihez most járunk a Heim Pálba), majdnem rosszul lett, mert abban is Elocom volt, és arcra kentük. Ráadásul nem is arra való volt a krém, ami a probléma volt, nem is javult tőle semmit a bőre. Ő írt egy másik krémet, egy hét alatt lement minden, miközben már egy hónapja szenvedtünk vele.
Most a gyerekorvos kapásból bőrgyógyászhoz küldött a szeme miatt, és ugye az okos bőrgyógyász írta a szteroidot, amitől aztán ilyen lett az arca. Most már nagyjából rendben van, 2 hónap telt el...
Úgy azért más, de Elocommal még ekcémát se... Az színtiszta szteroid, semmi más, gyerekeknek nem ajánlják. Nekünk az volt az egyik kenőcs, ami ezt a csúnya bőrgyulladást okozta... És a másfajta kiütéseket még direkt irritálja, tehát csak rosszabb lesz tőle.
Az én kisfiamnak is volt ekcémája, akkor egy kevert kenőcsöt kapott rá. Abban is volt Elocom, de csak kevés, és nem abból állt az egész, és persze csak testre kentük. Én már biztos nem mernék kísérletezni ilyesmivel...
Ha tudtok, menjetek el a Heim Pálba a bőrgyógyászatra, nem kell beutaló sem, csak kértek egy sorszámot. Sokat kell várni, de megéri.
Ha gondolod, nézz bele a naplómba (Barnuskám), 1254. bejegyzésnél van egy fotó a kisfiam arcáról. Ennél sokkal csúnyább is volt, égővörös kiütéses gyulladás a szeme és szája körül. És úgy indult az egész, hogy a szemhéján volt egy-két kiütés...
Szia!
A kölök amúgy is ekcémás,az izzadtságtól nagyon csúnyán ki is jött neki.Szóval a melegkiütés mellett ott az ekcéma is,amit amúgy is kennem kell.Elocom kenőccsel kenem,nem tudom van-e benne szteroid.
van már olyan ekcémára amely nem tartalmaz szteroidot. bár én akkor sem kenem a gyerekem testére, mert a melegpöttyi nem ekcéma.
majd holnap megyek a gyógyszertárba és veszek fürdőkenőcsöt
Köszi! :D Jó nagy séróval született, és mostanra már 5X volt vágva a haja! (10 hónapos) :D
Én is megnéztem a képeid, nagyon szép fiaid vannak! :D
igen sajna, ezt a nagy kánikulát már ő sem bírja, neki csak a mellkasa pöttyös...
Csonginak a homlokán jöttek ki pöttyök, de nem olyan vészes...
Szia!
Hintőpor. Esetleg mentolos változatban, és gyakran hűteni. Nekünk a hintőportól egy-két nap alatt elmúlnak.
szép jó reggelt! szóval Gellért is pöttyibe nyomja?! ohhyeeee:(
manók még nem pettyesek?
hiába megy tusolni, nem múlik...asszem holnap beújítok hintőport is, meg fürdőkrémet.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
Én naponta 3X is lefürdetem a Kisfiam, de ha az egész testét befedné a ruha meg is sülne! :S Amúgy is annyira izzadós. :( Egy pelus, esetleg egy trikó, de így is melege van mindig...
A hintőporozás nálunk bevált.
Szerintem igen...itt felénk tudják!!!
Remélem nálatok szintén kapható!!!:-)