Segítséééég! Nem akar sikerülni a fondan! Nem fehéredik. Tud valaki segíteni? (beszélgetés)
Hoppá, bocsi, este már nem néztem erre. Gondolom azóta megoldottad. :D
Elvileg hűtő, tetejére vizet permetezve, légmentesen zárva, különben kiszárad. Felmelegítés vízfürdőben, esetleg kevés víz vagy cukorszirup segítségével.
Biztosan nem tudom, mert én eddig még csak kis mennyiségben csináltam, friss használattal.
Oksi, te mindenhol ott vagy?! ;)
ma kiderül, hogy sikerült-e.
Én csak beköszönök:-)
Segíteni sajna nem tudok:-)
aha! nekem valami golyó próbált emlegettek, de ez egyszerűbbnek tűnik.
Na megyek cukorért és próbi újra,kíváncsi vagyok, de muszáj sikerülnie, mert holnap Eszterházyt sütök :)
Elvileg addig kell főzni, amíg "szálat húz". Ezt nekem úgy tanácsolták, hogy cseppentsek belőle egy hideg tányérra, majd a hüvelyk- és mutatóujjammal csippentsem fel és távolítsd egymástól a két ujjamat - ha ekkor szálat látok a két végpont között, akkor jó. Tapasztalat: ehhez azbesztkesztyű kell... :DDD
Én inkább úgy szoktam ellenőrizni, hogy tálkára cseppentem és egy kiskanállal próbálok szálat húzni a lecseppentett szirupból.
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
tudtaaaaaaaaaaaam!
de most szürcsöljük a karamellás tejet. :D
Én pont arra gondoltam h sokáig főztem.
a hagyományos módon csináltam.
Kristálycukor, víz ecet, és azt írta a recept h amikor nem bubis levehetem, de addigra már barna volt.
További ajánlott fórumok:
- Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog!
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Le akarok fogyni! Sikerülnie kell! Mozgással és odafigyeléssel sikerülni fog!