Segítene nekem valaki az abevjava-n a személyi jövedelemadóm lefuttatásán? (tudásbázis)
6. Remoni (válaszként erre: 4. - Miszti3)
2012. máj. 8. 19:42
Ja, értem. Ha meg így is rossz lesz, akkor majd sokkal többször annyi bírságot fizetsz, mint amennyit visszakaptál volna és nem lesz senki, akin behajthatnád. Te tudod.
5. evamaria0803 (válaszként erre: 4. - Miszti3)
2012. máj. 8. 18:10
igazán nincs mit!
4. Miszti3
2012. máj. 8. 15:38
Köszönöm a gyors segítséget!
Remoninak: mert csak ellenőrzésre volt szükségem, és a könyvelő ezért az 5 perces munkáért többet elkérne, mint az adóvisszatérítésem.
Ennyi, vagy még ennél több szívességet én is meg szoktam tenni hoxásoknak, gondoltam, egyszer én is kérhetek...
3. Remoni
2012. máj. 8. 14:28
Miért nem könyvelővel csináltatod?
2. Miszti3
2012. máj. 8. 13:32
Csak ellenőrzésképpen lenne szükségem arra, hogy valóban annyi-e a visszatérítésem, mint amennyi nekem kijött. (Tavaly elszúrtam, és komplikációk lettek belőle.)
Megadnám azt a pár adatot, ami szükséges: 2011. bérjövedelem, nem önálló tev. szárm. jövedelem, és a levont adóelőleget. Nincs semmi más komplikáció az adózásomban, illetve egészség és nyugdíjpénztár adódik hozzá.
Privát üzenetben adnám meg az adatokat, kérem, ha segítenél, írj üzenetet. Köszi.
1. Miszti3
2012. máj. 8. 13:32
Segítene nekem valaki az abevjava-n a személyi jövedelemadóm lefuttatásán?
További ajánlott fórumok:
- Személyi jövedelemadóval kapcsolatban segítenétek?
- Havonta igénylem a családi adókedvezményt, így jogosult vagyok a személyi jövedelemadó visszatérítésre?
- Beszéljünk a jövő évi személyi jövedelem adózásról
- Téves kifizetett bérből levont személyi jövedelemadó sorsa? A téves nettó bért már visszavonták tőlem.
- Javíthatok-e a már beadott személyi jövedelemadó bevalláson?
- A cég köteles levonni a személyi jövedelemadót?