Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Savanyúkáposztás-baconos csirkecombok, jénaiban. recept

Savanyúkáposztás-baconos csirkecombok, jénaiban. recept

Elkészítési idő 50 perc

Kalória /
Zsírtartalom kicsi
Szénhidráttartalom /

A Savanyúkáposztás-baconos csirkecombok, jénaiban. hozzávalói:
5 főre
2 db dobozos savanyúkáposzta
2 csomag (coop-os) szeletelt bacon szalonna
4 db csirkecombtő
4 db nyeles csirkecomb
fél liter víz
2 ek vegeta
2 dl a combok főzővizéből.
köretnek: sóbakrumpli


A Savanyúkáposztás-baconos csirkecombok, jénaiban. elkészítési módja:
1,.a combokat lebőrözöm, és a fél liter vízben a két kanál vegetával, puhára főzöm. 2,.egy kb 35 cm*20 cm-es jénait vagy tepsit, kibélelek az egyik csomag baconnal. 3,.1 vízben kimosom a 2 doboz káposztát, és jól kinyomkodom belőle a vizet. 4,.a fele káposztát leterítem a kibélelt sütőedénybe, és ráteszem a csirkecombokat. 5,.befedem a maradék káposztával. 6,.ráöntöm a combok főzővizéből félretett 2dl levet. 7,.betakarom a második csomag baconnal. 8,.letakarom alufóliával, vagy ha van a jénainak teteje akkor azzal, és forró sütőben addig sütöm még a káposzta 3/4 részig meg nem párolódik, majd leveszem a fóliát vagy a tetőt, és addig sütöm még a bacon kicsit megpirul a tetején. 9,. Köretnek sóbakrumpli illik a legjobban hozzá!

Próbáld ki bátran nagyon finom és elég könnyű étel.


Kategória: Húsételek receptjei


A savanyúkáposztás-baconos csirkecombok, jénaiban. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook