Sárgaborsóleves kolbásszal recept
A Sárgaborsóleves kolbásszal hozzávalói:25 dkg sárgaborsó átmosva, áztatva
10 dkg vöröshagyma finomra vágva
2 evőkanál olaj
2 csapott teáskanál só
1 csapott teáskanál őrölt bors
2 l +2 dl víz
3 dkg rizsliszt
5 dkg füstölt kolbász kockára vágva
A Sárgaborsóleves kolbásszal elkészítési módja:
A kolbászt és a hagymát az olajon megfuttatjuk, sózzuk, hozzákeverjük a sárgaborsót, felengedjük a vízzel, és puhára főzzük. A rizslisztet elhabarjuk a 2 dl vízben, és a főtt sárgaborsóhoz adjuk. Összemixeljük és a borssal fűszerezzük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. nov. 11. 07:44
A sárgaborsóleves kolbásszal elkészítési módja és hozzávalói.