Tarja gombával recept
A Tarja gombával hozzávalói:50 dkg tarja
20 dkg apró erdei gomba (csiperke)
1 ág kakukkfű
só, bors, pirospaprika
3 evőkanál mustár
1 dl olaj
2 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
A Tarja gombával elkészítési módja:
A húst sóval, borssal ízesítjük. A mustárt serpenyőbe tesszük, hozzáadjuk a lereszelt, vagy apróra vágott fokhagymát és a kakukkfüvet, összekeverjük, majd elősütjük benne a hússzeleteket. A lilahagymát cikkekre vágjuk, a serpenyőbe tesszük és megpirítjuk a fűszeres mustárban. A húst kivesszük, és grillrácson pirosra sütjük a gombákkal együtt. A kész húsra gombát és hagymaszeleteket halmozunk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. nov. 10. 07:44
A tarja gombával elkészítési módja és hozzávalói.