Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tarja gombával recept

Tarja gombával recept

A Tarja gombával hozzávalói:
50 dkg tarja
20 dkg apró erdei gomba (csiperke)
1 ág kakukkfű
só, bors, pirospaprika
3 evőkanál mustár
1 dl olaj
2 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma


A Tarja gombával elkészítési módja:
A húst sóval, borssal ízesítjük. A mustárt serpenyőbe tesszük, hozzáadjuk a lereszelt, vagy apróra vágott fokhagymát és a kakukkfüvet, összekeverjük, majd elősütjük benne a hússzeleteket. A lilahagymát cikkekre vágjuk, a serpenyőbe tesszük és megpirítjuk a fűszeres mustárban. A húst kivesszük, és grillrácson pirosra sütjük a gombákkal együtt. A kész húsra gombát és hagymaszeleteket halmozunk.


Kategória: Húsételek receptjei


A tarja gombával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook