Samsung Star S 5260 típusú telefont hogyan tudom beüzemelni? (tudásbázis kérdés)
Mondom én, hogy mondom én:-DDDDDDDDDDDDDD
Örülök, h. sikerült:-))
Sikerült!!!!!!!
Aktiválni kellett,amit viszont senki nem mondott a boltban.
Nagyon köszönöm a segitségeket és hozzászolásokat.
Blue mobillal nem fogalkozunk, de a cégnél van olyan sim,amit nem az üzletben, hanem máshol veszel. Az ilyen sim-eket először egelni kell telón, majd aktiválni nálunk az üzletben.
Nekem még mindig gyanús, hogy aktiválni kell....
Minden uj a simmis benne volt a csomagban.
A leirásban annyi van tegye bele a simmet tegye vissza a hátulját,nyomja meg hosszan a bekapcsolo gombot,irja be a pint,majd válassza a kész parancsot.
Blue mobile?
Sztem azt valahogy aktiválni kellene. Biztosan van benne erről valamilyen tájékoztató.
Jut eszembe? Új sim kártya, vagy régi?Kaptad hozzá, vagy a meglévút raktad bele?
Húú!! de jó sok válasz érkezett.
Igen beleraktam a sim-met be is jött a képernyö de most is probáltam a hivást a másik telore de azt mondja hogy nem kapcsolható.Vadiujonan vettem a Lidl.ben.
Van felhasználoi kézikönyv természetessen végig ugy csináltam ahogy levan irva.Kezdi a menük megnyitásával és a következö alkalmazások inditása és kezelése.Majd a következö a gyorsgombok és a widgetek.amit az alapfunkciokra ir semmi nem jön le .
Ha a kártya benne van már, akkor, telenornál legalábbis egy hete még így volt, hogy várni kellett 24 órát, hogy aktiválódjon a telefonszám.
Mióta próbálkozol vele?
Mint ahogy nagyanyáink csinálták? :)
Ezeket a mai aksikat már nem kell egy napig tölteni, meg x-szer kisütni.
Aki tudja hogy mit kezdjek vele legyen szives lépésröl-lépésre leirni.
Odáig eljutottam hogy bekapcsolom de telefonálni sehogy nem enged.mindig azt mondja hogy most a hivott szám nem kapcsolható,és visszafelé is igy müködik.hogy kell beállitani a készüléket?lehet hogy elnyomogattam?
Segitsetek!!!!köszi
További ajánlott fórumok:
- Melyik telefont ajánlanád: Samsung A51 vagy Xiaomi Redmi Note 9 Pro?
- Milyen mobiltelefont vegyek? LG vagy Samsung
- Hogyan lehet kiszárítani egy elázott Samsung S7-es telefont?
- Eladó Samsung telefont vásárolnék
- Huawei vagy Samsung telefont érdemes választani?
- Mennyiért lehet eladni egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro-t és egy Samsung Galaxy S10+ telefont?