Samsung F330 - Légyszi mondjátok el a véleményeteket. (beszélgetés)
5. Renkababa
2009. aug. 26. 12:50
Onnantól veszett ügy h samsung
4. 319cd6978b
2008. aug. 19. 23:16
Ránézésre csúcs mobilnak néz ki. Nekem majd sony ericsson c905 kell. 8 mpixes kamerával meg wifivel. Kurvajó lesz. Már alig várom
3. funky_b
2008. aug. 19. 22:42
Megvettem és meg vagyok vele elégedve, csak későn jelzi amikor merül. Utána még 1 órát bír ki max, ha hozzá sem nyúlok.
Köszi a hozzászólást:)
2. charitable
2008. aug. 17. 23:54
Sziasztok! Én éppen karácsonyra kaptam meg ezt a mobilt. Igazándiból annyi "extra" van benne, hogy van rajta zenefelismerő program. 10 mp-et felvesz, és visszaküldi neked a szám címét és előadóját a szerverről. Amúgy 1 átlagos mobil. Képet viszonylag jól csinál. Az egyetlen hátulütője, - szinte minden Samsung-nak, hogy 2 nap alatt totál lemerül :(( Én ezért szeretem jobban a Nokia-t! Puszi :*
1. funky_b
2008. júl. 24. 14:15
Sziasztok, véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszi
További ajánlott fórumok:
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Nincs szív hang, és mégis volt! Akik jártak így a terhesség elején, mondjátok el a tapasztalataitokat légyszi!
- Mi legyen a szépségszalonom neve? Mondjatok tippeket légyszi!
- Légyszi mondjatok véleményt
- Hogy kell tartárt csinálni? (De 1félét mondjatok légyszi - ja és a legkönnyebbet) :-)
- Mondjatok olyan könyvcímeket nekem amik pl. segitenek vagy a depresszióban vagy egyéb élethelyzetekben légyszives