Mi legyen a szépségszalonom neve? Mondjatok tippeket légyszi! (tudásbázis)
Szavaztam:):)
Jó ötlet volt:)
Ez elég erőt sugárzó, erőteljes, határozott stílus...ehhez a power szó illik, de nem önmagában...Egyáltalán engednek külföldi szavakat? Egy időben tudom, hogy tilos volt.
Puccoska...na, ez pl. magyar szó :))))
Változtass, változás, változz....talán valami ilyesmi?
Beauty-line vagy Aphrodite vagy valami egyéb cicababás irány. Gondolj arra, hogy így fogják emlegetni...jól hangozzon :)
Én arra is gondolj, hogy melyik réteget szeretnéd inkább bevonzani?
A cicababákat, akik naponta mennek, az átlagot vagy az idősebbet, akik csak néha beugranak egy-egy szemöldökfestésre :)))
A nevét is ehhez alakítsd...és nyilván a belsőt is.
Charlotte meg az alkalmazottam aranyhalának a neve, aki nagyon ismert, mert itt az egész környéket ellátja kishallal... :)
De köszönöm!
Akkor mindenképp elegáns nevet választanék. Lehetne egy francia lány-név, pl charlotte...
Remélem találsz megfelelőt.
Nekem az olyasmi tetszene, ami nyugalmat sugároz, mert ilyen helyre pihenni, megújulni mennek a nők. Ki szeretnének lépni a stresszes körforgalomból.
Tetszene a Harmónia(- ház, -szalon -centrum)
További ajánlott fórumok:
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Nincs szív hang, és mégis volt! Akik jártak így a terhesség elején, mondjátok el a tapasztalataitokat légyszi!
- Légyszi mondjatok véleményt
- Hogy kell tartárt csinálni? (De 1félét mondjatok légyszi - ja és a legkönnyebbet) :-)
- Mondjatok olyan könyvcímeket nekem amik pl. segitenek vagy a depresszióban vagy egyéb élethelyzetekben légyszives
- Mondjátok meg nekem légyszi, hogy a körmöm miért dobja le a gél lakkot, az épített körmöt és ezek testvéreit?