Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Samphion-gombát szeretnék télire eltenni, száritva, de hogyan? Segitsetek . . fórum

Samphion-gombát szeretnék télire eltenni, száritva, de hogyan? Segitsetek . . (tudásbázis)


2015. ápr. 24. 20:12
Megszárítod tisztitás szeletelés után. A barna fajtája sokkal izesebb.
2014. júl. 12. 14:04
Nem szokták szárítani, mert télen is kapható.
4. Guruljka (válaszként erre: 1. - Hatalyakne)
2014. júl. 12. 14:04

Csiperkegomba.


Ha már a fél ország championnak hívja a champignon helyett, akkor inkább mondjuk magyarul. Pláne hogy ahány ember, annyiféleképpen írja.


(A champignon francia szó, és "mezei"-t jelent. A champion is francia, de bajnokot jelent.)

2010. máj. 24. 08:11
Anyu vargányát ill. fenyőtinorút szokott így eltenni. Felszeli, megszárítja és lefagyasztja, így jobban elfér és nem lesz zsizsikes.
2010. máj. 24. 08:07
Szerintem megtisztítani,felszeletelni és napon szárítani.De érdemes lenne utána nézni a neten.
2010. máj. 24. 07:37
Samphion-gombát szeretnék télire eltenni, száritva, de hogyan? segitsetek . .

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook