Samphion-gombát szeretnék télire eltenni, száritva, de hogyan? Segitsetek . . (tudásbázis kérdés)
6. Alma-Alma
2015. ápr. 24. 20:12
Megszárítod tisztitás szeletelés után. A barna fajtája sokkal izesebb.
5. Guruljka
2014. júl. 12. 14:04
Nem szokták szárítani, mert télen is kapható.
4. Guruljka (válaszként erre: 1. - Hatalyakne)
2014. júl. 12. 14:04
Csiperkegomba.
Ha már a fél ország championnak hívja a champignon helyett, akkor inkább mondjuk magyarul. Pláne hogy ahány ember, annyiféleképpen írja.
(A champignon francia szó, és "mezei"-t jelent. A champion is francia, de bajnokot jelent.)
3. d879a0c5b4
2010. máj. 24. 08:11
Anyu vargányát ill. fenyőtinorút szokott így eltenni. Felszeli, megszárítja és lefagyasztja, így jobban elfér és nem lesz zsizsikes.
2. 9bbaa658f2
2010. máj. 24. 08:07
Szerintem megtisztítani,felszeletelni és napon szárítani.De érdemes lenne utána nézni a neten.
1. hatalyakne
2010. máj. 24. 07:37
Samphion-gombát szeretnék télire eltenni, száritva, de hogyan? segitsetek . .
További ajánlott fórumok:
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Cigánymeggyet szeretnék eltenni télire, ötleteket és bevált recepteket várok hogyan!
- Paradicsomból mit lehet még az alábbiakon kívül télire eltenni?
- Lecsot szeretnék eltenni télire.Hogyan?
- Hogyan kell eltenni az ecetes szilvát télire?
- Tudja valaki, hogy kell egészben eltenni koktél paradicsomot télire?