Sajtos parajjal töltött csirkemell recept

60 dkg csirkemell,
40 dkg friss paraj,
4 gerezd fokhagyma,
12 dkg reszelt sajt,
1 tojás,
3 dkg margarin,
2 dl tej,
só,
bors
A Sajtos parajjal töltött csirkemell elkészítési módja:
A melleket lebőrözzük, kicsontozzuk, és a négy húsdarabot hosszában felszúrjuk. Három gerezd fokhagymával ízesített sós tejben hideg helyen legalább fél napig állni hagyjuk. A parajt jól megmossuk, kissé sós, forrásban lévő vízben néhány percig főzzük, majd leszűrjük, és a maradék, szétnyomott fokhagymával ízesített margarinban összekeverjük, és a masszát a felszúrt csirkemellekbe töltjük. A nyílásokat hústűvel összeszúrjuk. Egy tűzálló tálat kiolajozunk, és a húsdarabokat elhelyezzük egymás fólé. Alufóliával betakarjuk, és sütőben pároljuk, majd
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. jún. 13. 06:26
A sajtos parajjal töltött csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.