Lazactatár krémsajttal recept
A Lazactatár krémsajttal hozzávalói:40 dkg füstölt lazac
20 dkg natúr krémsajt
1 fej lilahagyma vagy 1 szál póré
1 db lime leve
1 teáskanál mustár
bors
A Lazactatár krémsajttal elkészítési módja:
A lazacot apróra vágjuk, és villával még egy picit átdolgozzuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a többi hozzávalót, majd alaposan elkeverjük. A hal elég sós, ezért sózni nem szükséges. Ha lehet, 1-2 órát hagyjuk állni a hűtőszekrényben, hogy az ízek összeérjenek. Fissen pirított bagettel a legfinomabb.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. jún. 9. 08:12
A lazactatár krémsajttal elkészítési módja és hozzávalói.