Almás virslisaláta recept


4 pár virsli
4 nagy alma (pl. jonagold)
1 kis fej lilahagyma
20 dkg füstölt sajt
1 nagy pohár tejföl
méz / kb. 1 evőkanál
mustár / kb. 1 teáskanál
majonéz /kb 2 evőkanál
Az Almás virslisaláta elkészítési módja:
A tejfölt, mézet, mustárt és majonézt összekeverem egy akkora tálban, amiben elfér az összes hozzávaló, majd hozzákeverem az apró kockára vágott lilahagymát, kicsit nagyobb kockára vágott füstölt sajtot. A négy almát megpucolva, meghámozva a nagy lyukú reszelőn reszelem a tálba végül a karikára vágott virslit keverem bele. Pár óra állás a hűtőben összeérleli.
zsírszegény tejföllel, sajttal és light majonézzel igazi fogyizós kaja, ami ráadásul finom is:)
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 6b006fc769, 2011. febr. 21. 11:18
Az almás virslisaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.